Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit company wear maakt duurzame bedrijfskleding die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk comfortabel dragen. Centraal daarin staat ons full-service concept waarmee we onze klanten maximaal ontzorgen.
Custom made kleding producties zijn onze specialiteit. Wij gaan voor duurzaam en werken daarvoor samen met fabrikanten in Europa en in Azië. Vanwege groei zijn wij op zoek naar versterking…ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Wat ga je doen bij ons? In het kort zijn dit je werkzaamheden:

Als inside sales account manager bij Outfit behandel je aanvragen van bestaande en nieuwe klanten. Vervolgens stel je nieuwe kledinglijnen samen, doet voorstellen voor de logo’s en bewerkingen op de kleding en werkt offertes uit. Je regelt samples en pasmaten-sessies bij onze klanten en je legt contactmomenten en orders zorgvuldig vast in Exact-online

Wie ben jij?

Commercieel en klantgericht. Je hebt gevoel voor fashion en oog voor detail. Je bent secuur en je kunt gestructureerd werken. Omdat er altijd meerdere projecten naast elkaar lopen, is een goed geheugen en stressbestendigheid een must. Het spreekt je aan om in een MKB-bedrijf te werken in een team van ongeveer 15 collega’s.

Wat voor opleiding/werkervaring heb je?

Je hebt al een paar jaar werkervaring opgedaan in een commerciële functie. Een HBO opleiding is mooi meegenomen, maar vinden wij zeker niet het enige criterium. Veel belangrijker vinden wij jouw werk- en denkniveau, een praktische instelling en dat je een echte intrinsieke drive hebt om succesvol te zijn in wat je doet.

Waarom zou je voor Outfit company wear  kiezen?

Omdat Outfit is een leuk en informeel bedrijf is dat groeit en in een positieve flow zit. Omdat wij zijn uitgeroepen tot meest duurzame onderneming van de regio Gorinchem en nog niet zo lang geleden de finale hebben bereikt van de corporate fashion award. Omdat jij als nieuwe collega onderdeel gaat uitmaken van een gezellig en gemotiveerd team.

Het is goed om te weten dat wij de voorkeur geven aan kandidaten die:

-nu en ook de komende jaren tenminste 4 dagen per week willen werken.
-naast het Nederlands ook de Engelse taal beheersen.
-woonachtig zijn binnen een straal van circa 30 kilometer rond Gorinchem.

Ben jij de inside sales account manager die wij zoeken?
Reageer dan snel en hopelijk sluit jij binnenkort aan bij onze vrijdagmiddagborrel!

Outfit company wear b.v.
T.a.v. Arjen Eikelenboom
Weide 28
4206 CJ Gorinchem

Soort dienstverband: Onbepaalde tijd

Wij maken bedrijfskleding die écht past

En dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet geschikt zijn voor de toepassing, comfortabel dragen en passen bij de identiteit van het bedrijf. Centraal daarin staat ons full-service concept.
Custom made kleding producties zijn onze specialiteit. Wij gaan voor duurzaam en werken daarvoor samen met fabrikanten in Europa en in Azië. Outfit company wear beschikt over een eigen atelier en een magazijn
voor het kledingbeheer van onze klanten.

Wat ga je doen bij ons ? In het kort zijn dit je werkzaamheden:

Als Junior accountmanager bij Outfit assisteer je onze senior accountmanagers en behandel je na een inwerk periode ook zelfstandig aanvragen van bestaande en nieuwe klanten.
Elke aanvraag begint met een goede inventarisatie van de wensen van een klant. Vervolgens stel je nieuwe kledinglijnen samen, doet voorstellen voor de logo’s en bewerkingen op de kleding en werkt de offertes uit.
Je regelt samples en pasmaten-sessies en zorgt voor de invoer van orders in Exact. Je bent zelf verantwoordelijk voor het relatiebeheer van je eigen klantportefeuille.

Wie ben jij?

Commercieel, klantgericht en resultaat gedreven. Je hebt gevoel voor kleding en styling en je hebt oog voor detail. Je bent secuur en je kunt gestructureerd werken. Omdat er altijd meerdere projecten naast elkaar lopen, zijn een goed geheugen en stressbestendigheid een must. Het spreekt je aan om in een MKB-bedrijf te werken met een team van 15 collega’s. Je bent communicatief vaardig en een goede teamplayer.

Wat voor opleiding/werkervaring heb je?

Je hebt zo’n 2-5 jaar werkervaring opgedaan in een commerciële functie. Een HBO opleiding is mooi meegenomen, maar vinden wij zeker niet het enige criterium. Veel belangrijker vinden wij jouw werk- en denkniveau, een praktische instelling en dat je een echte intrinsieke drive hebt om succesvol te zijn in wat je doet. Wij zijn op zoek naar iemand met “hart voor de zaak”.

Waarom zou je voor Outfit company wear kiezen ?

Omdat het een leuk en informeel bedrijf is dat groeit en in een positieve flow zit. We hebben de laatste jaren veel erkenning gekregen en dat geeft weer veel motivatie om door te gaan op de weg die we zijn ingeslagen.

Het is goed om te weten dat wij de voorkeur geven aan kandidaten die:

-creatieve skills hebben en uit de voeten kunnen met grafische software zoals Illustrator.
-nu en ook de komende jaren full-time willen werken.
-woonachtig zijn binnen een straal van circa 30 kilometer rond Gorinchem.

Ben jij de accountmanager die we zoeken?  Dan komen we graag met je in contact.

Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]