Bedrijf kleding | Sinds kort is het bij Outfit company wear mogelijk om circulair te ondernemen. Dit houdt in de dat uw bedrijf kleding gerecycled kan worden. Wij nemen uw afgedragen bedrijf kleding retour, en zorgen er vervolgens voor dat uw kleding wordt gerecycled. Daarna wordt de kleding verwerkt tot grondstoffen in andere producten. Het is bij Outfit zelfs mogelijk dat de gerecyclede kleding wordt hergebruikt voor nieuwe kleding! Dit is wel afhankelijk van de stofkwaliteit. Hierdoor maken wij bedrijf kleding duurzaam voor de bedrijven en organisaties die circulair willen ondernemen en verantwoord met het milieu om willen gaan.

Bedrijf kleding

Kleding die echt past

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat echt belangrijk is. Bijvoorbeeld bij het ontwerpen van bedrijf kleding. Daardoor is onze missie geworden om werkkleding te maken die echt past. Dit bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk! De bedrijfskleding moet niet alleen naadloos aansluiten bij de identiteit van uw organisatie, het is ook belangrijk dat de kleding comfortabel zit voor uw werknemers tijdens hun werkomstandigheden. Door deze twee factoren komt werkkleding het beste tot zijn recht. U bent bij ons aan het juiste adres voor werkkleding, sportkleding maar ook promotiekleding.

Hieronder leest u de punten waarop Outfit company wear zich onderscheidt van de overige aanbieders:

  • Custom made huisstijlkleding
  • Borduren, bedrukken, verstellen
  • kledingbeheersysteem
  • kleding wassen uitbesteden
  • Kwaliteit, MVO, eerlijke fabricage

Persoonlijk advies

Geïnteresseerd in passende bedrijfskleding of nieuwsgierig naar circulair ondernemen, wij laten u graag alles zien bij ons op locatie. In ons bedrijfspand in Gorinchem is het tevens mogelijk om een bezoekje te brengen aan ons atelier en het magazijn. In de showroom zijn alle diverse grote merken te bekijken en kunt u meer informatie krijgen over custom made bedrijf kleding. Interesse om eens een kijkje bij ons te komen nemen? Neem contact op met info@outfit.nl of bel 0183-634377. Vergeet ons niet te volgen op Facebook.

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct