Bedrijfkleding | Bent u toe aan nieuwe bedrijfkleding voor uw organisatie? Door de juiste bedrijfkleding krijgt uw bedrijf een professionele en herkenbare uitstraling. Bij Outfit company wear draait het allemaal om service. Wij vinden het belangrijk dat er persoonlijk contact is tussen ons en de klant, zodat alle wensen besproken kunnen worden. Zodoende ontwikkelen wij unieke bedrijfkleding die past bij de identiteit van uw bedrijf,de medewerkers en de werkomstandigheden.

Wij bieden onze klanten gehele ontzorging tijdens het proces. Outfit biedt u de mogelijkheid om de voorraad bedrijfskleding bij te houden en de logistieke afhandeling voor u te verzorgen. U komt bij ons nooit voor verrassingen te staan, doordat wij de voorraad monitoren en periodiek financiële rapportages met u delen.

Bedrijfkleding

De mogelijkheden bij Outfit company wear

Outfit company wear bestaat al ruim 25 jaar en is specialist op het gebied van bedrijfkleding en accessoires. Onze missie is om daarom bedrijfkleding te maken de echt past. En echt passen, bedoelen wij letterlijk en figuurlijk! De kleding moet passen bij de identiteit van uw bedrijf maar moet daarnaast ook geschikt zijn om comfortabel in te kunnen werken.

Wij hebben diverse merken tot onze beschikking, denk hierbij aan:

  • Helly Hansen
  • Lemon & Soda
  • Craft
  • Tricorp workwear
  • Brams Paris
  • James Harvest sportswear

Wilt u het zelf zien?

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij Outfit company wear. Ons bedrijfsband is gelegen in Gorinchem. U kunt bij ons het atelier, de showroom en het magazijn komen bekijken. Hier zult u diverse soorten merken tegenkomen maar daarnaast ook custom made kleding vinden. Neem contact op met info@outfit.nl of bel 0183-634377. Volg ons ook op Facebook!

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct