Op zoek naar passende bedrijfs kleding? De juiste bedrijfs kleding zorgt ervoor dat uw bedrijf een herkenbare en professionele uitstraling heeft. Wij ontwikkelen samen met u een bedrijfskledinglijn, die past bij de identiteit van uw bedrijf, de werkomstandigheden en die natuurlijk past bij medewerkers. Outfit company wear biedt volledige service in het gehele proces, van ontwerp tot de uiteindelijke bedrijfs kleding. Outfit biedt de mogelijkheid om uw kleding op voorraad te houden en tevens de logistieke afhandeling voor u uit handen te nemen. Tevens monitoren wij de voorraad, voorzien wij onze klanten van besteladvies en verzorgen wij indien gewenst periodiek financiële rapportages. Bekijk op onze website de meest recente cases over bedrijfs kleding.

De mogelijkheden bij Outfit company wear

Outfit company wear bestaat al ruim 25 jaar en is specialist op het gebied van bedrijfkleding en accessoires. Onze missie is om daarom bedrijfkleding te maken de echt past. En echt passen, bedoelen wij letterlijk en figuurlijk! De kleding moet passen bij de identiteit van uw bedrijf maar moet daarnaast ook geschikt zijn om comfortabel in te kunnen werken.

Wij hebben diverse merken tot onze beschikking, denk hierbij aan:

  • Helly Hansen
  • Lemon & Soda
  • Craft
  • Tricorp workwear
  • Brams Paris
  • James Harvest sportswear

Wilt u het zelf zien?

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij Outfit company wear. Ons bedrijfsband is gelegen in Gorinchem. U kunt bij ons het atelier, de showroom en het magazijn komen bekijken. Hier zult u diverse soorten merken tegenkomen maar daarnaast ook custom made kleding vinden. Neem contact op met info@outfit.nl of bel 0183-634377

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct