Bedrijfskleding op maat gemaakt2021-10-27T10:31:02+02:00

Bedrijfskleding op maat gemaakt? Bij Outfit Company Wear bent u aan het juiste adres! Onze specialiteit is duurzame bedrijfskleding die volledig past binnen de identiteit van uw organisatie. Omdat wij begrijpen dat bedrijfskleding meer is dat alleen een logo, bieden wij producten aan van verschillende leveranciers. Hierdoor kunt u zelf een keuze maken van welke soort het beste past bij uw bedrijf.

Mocht u onze collectie aan merken willen bekijken, dan kan dat hier.

Neem contact op!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Meer informatie ontvangen

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-03-07T16:57:28+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist u bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maakt u als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2021-05-03T16:44:40+02:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kunt u bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2021-05-03T16:44:17+02:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat uw medewerkers en partners zien dat u bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe uw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2021-05-03T16:43:04+02:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist u dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Mascot werkkleding

Bedrijfskleding op maat gemaakt door Outfit Company Wear

U kunt zelf op onze website doorspeuren naar het perfecte merk dat bij uw bedrijf past, maar wij helpen u hier ook graag bij. Tijdens een gesprek kunt u uw wensen en eisen doorgeven, waarbij wij kunnen kijken welk merk hier het best bij aansluit. In ons assortiment hebben wij diverse soorten kleding zitten, zoals bijvoorbeeld voor de horeca, sportkleding, werkkleding, representatieve kleding en diverse schoenen. Als u op zoek bent naar iets specifieks kunt u altijd even contact opnemen, zodat wij kunnen kijken of wij iets hebben wat voldoet aan uw eisen.

Circulair ondernemen

Een onderdeel van onze onderneming is “Circuwear by Outfit”. Hierbij wordt bedrijfskleding recyclet en gebruikt voor het maken van nieuwe bedrijfskleding. Textielproductie is één van de meest vervuilende industrieën ter wereld. Om dit proberen tegen te gaan, hebben wij besloten deze stap te zetten. Het werkt bij ons erg eenvoudig. Zodra u bij ons bedrijfskleding aanschaft, krijgt u een kledingcontainer meegeleverd. Hier kunt u de afgedragen bedrijfskleding in doen. Deze halen wij regelmatig op, zodat hier nieuwe grondstoffen gemaakt van kunnen worden. Gemakkelijk toch?!

Bekijk de collectie

Neem contact met ons op

Als u bedrijfskleding op maat gemaakt wilt bestellen bij ons, kunt u het best contact opnemen of langskomen. U kunt contact met ons opnemen door het onderstaande contactformulier in te vullen of door ons te bellen. Wij hopen u van dienst te kunnen zijn en snel te zien bij Outfit Company Wear!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Finished first!

Het Tu Delft hydro-motion team heeft een geweldig resultaat neergezet op de energie boat Challenge  in Monaco. Bij de “endurance” wedstrijd eindigde het Universiteits team na vier uur racen op de eerste plaats!  [...]

Mascot werkkleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct
Go to Top