Op zoek naar beroeps kleding voor uw organisatie? De juiste kleding geeft uw bedrijf een herkenbare en professionele uitstraling. Wij ontwikkelen in samenwerking met u een beroeps kledinglijn, die past bij de identiteit van het bedrijf, de medewerkers en de toepassing. Hoe en waar wordt de kleding gebruikt? Outfit company wear biedt haar klanten een volledige service tijdens het gehele proces. Van ontwerp tot en met het uiteindelijke product. Outfit biedt de mogelijkheid om uw kleding op voorraad te houden en de logistieke afhandeling voor u uit handen te nemen. Tevens monitoren wij de voorraad, geven besteladvies en op verzoek verzorgen wij ook periodieke financiële rapportages, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Bekijk op onze website ook eens naar de cases van onze kleding lijnen.

Beroeps kleding van Outfit Company Wear

Wij bieden de klanten de volgende soorten kleding aan: beroeps kleding, representatiekleding, sportkleding, promotiekleding of accessoires. Outfit Company Wear heeft al met diverse bedrijven samengewerkt waaronder Amac, Damen en Bouwcenter. Wij regelen dat de bedrijfskleding zonder stress en zorgen gemaakt wordt. Wij hebben in ons atelier een heel team klaarstaan om al uw wensen te verwerken. Het team dat in ons atelier werkt, zorgt ervoor dat uw kleding tot in de puntjes wordt ontwikkeld. De bedrijfskleding moet over de beste kwaliteit beschikken. Hierdoor heeft u er langer plezier van.

Beroeps kleding voor elke type werk

U kunt de kwaliteit van de kleding zelf ervaren in onze showroom, daar is een groot deel van onze collectie uitgestald. Bij ons is het van groot belang dat de kleding niet alleen een uniek design heeft, maar ook comfortabel zit. De werkzaamheden zullen hierdoor een stuk plezieriger en efficiënter verlopen. De missie die wij hebben vastgesteld is: Bedrijfskleding maken die écht past! Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn en bespreken daarom graag vooraf al uw wensen en behoeften. Wilt u meer weten over het assortiment van Outfit Company Wear? Wij beantwoorden graag al uw vragen rondom beroeps kleding.

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct