Duurzame bedrijfskleding bestellen2021-05-10T10:35:55+02:00

Op zoek naar duurzame bedrijfskleding bestellen? Outfit Company Wear is een echte specialist. Al 25 jaar wordt er met passie gewerkt aan de beste kwaliteit, service en mogelijkheden. Wilt u communiceren met uw bedrijfskleding? Dat kan. Dit is een mogelijkheid die vaak nog niet optimaal wordt benut. We leggen je graag uit wat Outfit Company Wear voor uw bedrijf kan betekenen.

Neem contact op!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Meer informatie ontvangen

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-08-25T11:17:17+02:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-08-25T11:16:41+02:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-08-25T11:16:10+02:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-08-25T11:15:26+02:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Duurzame bedrijfskleding

Ons kledingbeheersysteem

Wanneer u uw nieuwe bedrijfskleding door Outfit Company Wear laat regelen, zijn er meerdere extra voordelen waar u gebruik van kunt maken. Zo bieden we de service om de logistieke rompslomp op ons te nemen. Met ons kledingbeheersysteem kunnen wij de organisatie van de nieuwe bedrijfskleding volledig uit handen nemen. Dit houd in het bijhouden van de voorraad, orderpicken, verpakken, verzenden en een management rapportage. Ook wanneer u speciale wensen heeft betreft verpakking of verzending, zijn er genoeg mogelijkheden.

Daarbij biedt Outfit Company Wear de mogelijkheid om de bedrijfskleding centraal te laten wassen. Wij zorgen dan dat de duurzame bedrijfskleding wordt opgehaald, gewassen en weer fris wordt teruggebracht. Een goede service bieden, vinden we enorm belangrijk en daarom bieden we ook na het duurzame bedrijfskleding bestellen extra services.

Bekijk de collectie

Waar is Outfit Company Wear gevestigd?

Ons bedrijfspand is te vinden in Gorinchem en ideaal centraal gelegen in het midden van het land. In ons bedrijfspand vindt u ook onze showroom. Hier is een enorm uitgebreid assortiment met bedrijfskleding van diverse grote merken te vinden. U kunt hier rustig informatie opdoen en ontdekken of Outfit Company Wear iets voor u kan betekenen. In onze showroom zijn ook voorbeelden van custom made kleding te bekijken. We nemen de tijd om u rustig te informeren en adviseren. Daarbij luisteren we naar uw behoefte en passen wij daar ons advies naadloos op aan.

Is Outfit Company Wear iets voor u?

Als u wilt ontdekken of Outfit Company Wear een uitkomst kan zijn voor uw bedrijfskleding, neem dan vooral een kijkje op de over ons pagina. Hier kunt u meer informatie vinden en ook precies lezen waar Outfit Company Wear zich mee bezig houdt en wat wij echt belangrijk vinden. Ook onze werkwijzen wordt uitvoerig beschreven. Op onze LinkedIn pagina, kunt u leuke updates en voorbeelden van reeds geproduceerde bedrijfskleding vinden.

Neem contact met ons op

U kunt heel gemakkelijk contact met Outfit Company Wear opnemen. Dat kan door hieronder contact op te nemen of gebruik te maken van de mogelijkheden op onze contactpagina.

Onze medewerkers vertellen u graag met enthousiasme wat Outfit Company Wear voor uw bedrijf kan beteken! Tot snel.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Circulaire bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct
Go to Top