Duurzame bedrijfskleding betaalbaar2021-10-25T14:50:06+02:00

Duurzame bedrijfskleding betaalbaar? Natuurlijk wel! U betaalt de eerlijke prijs voor onze duurzame werkkleding. Deze is geproduceerd volgens verschillende richtlijnen die rekening houden met het welzijn van mens, milieu en de dieren. Goed om te benoemen is dat duurzame kleding gemaakt zijn van hoge kwaliteit stoffen. Investeer nu in lekker zittende duurzame bedrijfskleding! Outfit Company Wear helpt u graag verder. Vraag eens naar de mogelijkheden.

Neem contact op!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Meer informatie ontvangen

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-03-07T16:57:28+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist u bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maakt u als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2021-05-03T16:44:40+02:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kunt u bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2021-05-03T16:44:17+02:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat uw medewerkers en partners zien dat u bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe uw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2021-05-03T16:43:04+02:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist u dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Duurzame bedrijfskleding betaalbaar

Corporate identity kleding

Breng de boodschap van uw bedrijf niet alleen over via hardcopy communicatiemiddelen; denk ook eens aan representatieve bedrijfskleding! Van shirts en polo’s tot werkschoenen en petten. Vanzelfsprekend is er nog veel meer mogelijk. Outfit Company Wear gaat graag met u om tafel en vertelt u de mogelijkheden. Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar de type kleding en de werkintensiteit van de collega’s die de kleding gaat dragen. Uiteraard trekken wij de bestaande huisstijl kleuren en logo’s door in de gekozen kleding.

Duurzaamheid voorop

De kledingindustrie is een veelbesproken markt. Vandaag de dag worden kledingstukken in de grote ketens vaak gemaakt zonder dat er aandacht is voor kwaliteit, mens, dier en milieu. Outfit Company Wear maakt zich hard voor duurzame kleding. U betaalt dan ook een eerlijke prijs voor hoge kwaliteit kleding die op een juiste manier geproduceerd wordt! Wist u dat u bij ons ook uw oude werkkleding of sportkleding kunt inleveren? Wij zorgen ervoor dat deze wordt gerecycled en voor een nieuw doel gebruikt kan worden. Lees meer over Circuwear by Outfit.

Bekijk de collectie

Meer dan werkkleding

Outfit Company Wear begrijpt dat werkkleding meer is dat zo maar een nieuw shirt met het logo van het bedrijf er op geborduurd. Uw organisatie heeft een bepaald doel. Dankzij de duurzame kleding van Outfit straalt u uw visie en missie uit. Volg onze nieuwe cases op LinkedIn om te zien wie u voor is gegaan. Wij hopen u snel te verwelkomen in ons pand in Gorinchem.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Kleding met ingebouwde “airco”!

Stoffen die voor sportkleding worden toegepast hebben zich het laatste decennium enorm ontwikkeld. Comfortabeler en ook functioneler. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de cool-dry technologie, die ervoor zorgt dat transpiratievocht wordt afgevoerd terwijl je [...]

Wij zoeken een Magazijn MEESTER!

Wij zoeken een Magazijn MEESTER! Als magazijnmeester bij Outfit company wear is geen dag hetzelfde. Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande bestellingen. Je richt het magazijn in voor onze [...]

Duurzame bedrijfskleding betaalbaar

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct
Go to Top