T: 0183 - 634 377

Duurzame bedrijfskleding

Duurzame bedrijfskleding 2018-02-22T14:34:42+00:00

Outfit Company Wear specialiseert zich in duurzame bedrijfskleding, met de naam Circuwear by Outfit. Wij nemen uw oude, afgedragen bedrijfskleding in, en zorgen er vervolgens voor dat deze wordt gerecycled tot grondstoffen voor nieuwe kleding en andere producten. Het duurzaam hergebruiken van bedrijfskleding is waar “Circuwear by Outfit” voor staat.

Duurzame bedrijfskleding en circulair ondernemen

Circulair ondernemen is een vorm van milieubewust ondernemen. Hiervoor is het noodzakelijk dat verschillende bedrijven en organisaties in een (productie)keten samenwerken, om zoveel mogelijk materialen en producten te kunnen hergebruiken. Circuwear by Outfit zorgt ervoor dat uw bedrijfskleding op een duurzame manier wordt geproduceerd, en dat daarmee ook de afgedragen bedrijfskleding weer kan worden hergebruikt en gerecycled tot andere producten.

Aanpak voor duurzame bedrijfskleding

Wij zorgen ervoor dat er een kledingcontainer bij uw bedrijf wordt geplaatst, waar u oude en afgedragen bedrijfskleding kunt deponeren. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze periodiek wordt opgehaald en geleegd. Outfit heeft met verschillende partners in de keten afspraken gemaakt. Met behulp van die bedrijven kunnen wij uw oude bedrijfskleding een nieuwe bestemming geven. Voor meer informatie over het gebruiken van duurzame bedrijfskleding in uw onderneming, of overige vragen over Circuwear, kunt u terecht via de contactgegevens op de website.

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct