T: 0183 - 634 377

Duurzame bedrijfskleding

Duurzame bedrijfskleding2019-02-12T16:00:06+01:00

Outfit Company Wear specialiseert zich in duurzame bedrijfskleding, met de naam Circuwear by Outfit. Wij nemen namelijk uw oude, afgedragen bedrijfskleding in. Vervolgens recycelen we deze tot grondstoffen voor nieuwe kleding en andere producten. Het duurzaam hergebruiken van bedrijfskleding is waar “Circuwear by Outfit” voor staat.

Duurzame bedrijfskleding en circulair ondernemen

Circulair ondernemen is een vorm van milieubewust ondernemen. De samenwerking van verschillende bedrijven en organisaties in een (productie)keten is hiervoor noodzakelijk. Op deze manier kunnen we namelijk zo veel mogelijk producten en materialen hergebruiken. Circuwear by Outfit zorgt ervoor dat uw bedrijfskleding op een duurzame manier wordt geproduceerd, om vervolgens te zorgen dat de afgedragen bedrijfskleding weer wordt hergebruikt en gerecycled tot andere producten.

Aanpak voor duurzame bedrijfskleding

Wij laten een kledingcontainer bij u plaatsen, waar u oude en afgedragen bedrijfskleding kunt deponeren. Vervolgens halen we deze periodiek bij u op, waarna we hem legen. Outfit heeft met verschillende partners in de keten afspraken gemaakt. Met behulp van die bedrijven is het voor ons mogelijk om die oude bedrijfskleding een nieuwe bestemming te geven. Wilt u graag meer informatie over het gebruiken van duurzame bedrijfskleding in uw onderneming, of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens op de website!

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct