Duurzame betaalbare bedrijfskleding2021-10-25T14:52:37+02:00

Op zoek naar duurzame betaalbare bedrijfskleding? Al meer dan 25 jaar is Outfit Company Wear dé specialist als het gaat om duurzame bedrijfskleding en sportkleding. Maar ook promotiemateriaal kunt u bij ons afnemen. In ons atelier stellen wij de werkkleding samen, geheel in uw unieke huisstijl. Wij maken de duurzame werkkleding die écht past. Outfit gaat verder dan alleen een enkel shirt, wij voorzien u graag van onze full-service voorraad en logistiek. Vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact op!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Meer informatie ontvangen

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-03-07T16:57:28+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist u bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maakt u als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2021-05-03T16:44:40+02:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kunt u bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2021-05-03T16:44:17+02:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat uw medewerkers en partners zien dat u bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe uw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2021-05-03T16:43:04+02:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist u dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Duurzame betaalbare bedrijfskleding

De perfecte fit

Binnen uw organisatie heeft u werknemers rondlopen die verschillende functies vervullen. Een must voor de duurzame betaalbare kleding is dan ook dat deze perfect past bij het beroep wart wordt uitgeoefend. Stevige werkschoenen, van hoge kwaliteit shirts en nog veel meer. Wij nodigen u graag in ons pand in Gorinchem uit om kennis te maken. Via de vragenlijst op onze website kunt u direct een advies op maat ontvangen. Liever even rondkijken? Via de website bekijkt u de huidige catalogi. Maak nu uw keuze uit ons duurzame assortiment aan werk-, sport- en promotiekleding.

Duurzame betaalbare bedrijfskleding

Duurzaamheid en kwaliteit gaan hand in hand samen. Juist omdat in het productieproces gekeken wordt naar het materiaal en de verwerking hiervan, kan Outfit Company Wear u een perfecte kwaliteit garanderen. Snelle productie van kleding mist vaak deze hoge mate van kwaliteit, en is daarnaast schadelijk voor milieu, mens en dier. Outfit staat voor op als het gaat om duurzame bedrijfskleding. Daar vertellen we u graag meer over tijdens een gesprek, onder het genot van een kop koffie.

Bekijk de collectie

Meer dan werkkleding

Outfit Company Wear begrijpt dat werkkleding meer is dat zo maar een nieuw shirt met het logo van het bedrijf er op geborduurd. Uw organisatie heeft een bepaald doel. Dankzij de duurzame kleding van Outfit straalt u uw visie en missie uit. Volg onze nieuwe cases op LinkedIn om te zien wie u voor is gegaan. Wij hopen u snel te verwelkomen in ons pand in Gorinchem.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Finished first!

Het Tu Delft hydro-motion team heeft een geweldig resultaat neergezet op de energie boat Challenge  in Monaco. Bij de “endurance” wedstrijd eindigde het Universiteits team na vier uur racen op de eerste plaats!  [...]

Duurzame betaalbare bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct
Go to Top