T: 0183 - 634 377

Duurzame werkkleding

Duurzame werkkleding2019-02-12T16:04:09+01:00

“Circuwear by Outfit” is duurzame werkkleding, geproduceerd door Outfit. Via kledingcontainers nemen wij uw afgedragen, oude werkkleding in, en vervolgens zorgen we voor duurzaam hergebruik. We recyclen de kleding tot grondstoffen voor nieuwe producten en soms zelfs kleding. Het duurzaam hergebruiken van werkkleding is waar Circuwear by Outfit voor staat.

Duurzame werkkleding als onderdeel van circulair ondernemen

Circulair ondernemen houdt in dat u als onderneming bewust nadenkt over de herbruikbaarheid en duurzaamheid van alle producten, waaronder ook de werkkleding. Het doel van duurzaam ondernemen, is dat verschillende bedrijven in een keten samenwerken. Hierdoor kunnen zoveel mogelijk producten op een nuttige manier worden hergebruikt. Circuwear draagt hieraan bij, omdat wij met verschillende partijen in de productieketen afspraken hebben gemaakt. Op deze manier kunnen wij uw oude bedrijfskleding duurzaam recyclen.

Duurzame werkkleding Circuwear by Outfit

U kunt uw oude werkkleding in de kledingcontainers deponeren, welke wij vervolgens periodiek ophalen. Met Circuwear van Outfit draagt daarnaast u uit dat u het duurzaam ondernemen serieus neemt, en er op een bewuste manier mee bezig bent.

Voor vragen met betrekking tot het in gebruik nemen van onze duurzame werkkleding, of vragen over duurzaam ondernemen kunt u altijd vrijblijvend bij ons terecht. U kunt contact opnemen per telefoon, of via de gegevens op de contactpagina.

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct