Op zoek naar passende horecakleding voor uw organisatie? De juiste horecakleding zorgt bij uw klanten voor herkenbaarheid en een professionele uitstraling. Wij stellen samen met u een horecakledinglijn samen die past bij de identiteit van uw bedrijf, de werkomstandigheden en natuurlijk de medewerkers. Outfit company wear biedt volledige service in het gehele proces. Van ontwerp tot de uiteindelijke horecakleding. Outfit biedt de mogelijkheid om de kleding op voorraad te houden en de logistieke afhandeling voor horecakleding uit handen te nemen voor haar klanten. Indien gewenst monitoren wij de voorraad, verzorgen besteladvies indien nodig en voorzien wij jou periodiek financiële rapportages. Op onze website u de meest recente cases terug.

Horecakleding laten verzorgen door Outfit Company Wear

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om uw horecakleding. Wij kunnen de kleding niet alleen produceren, maar wij hebben veel meer services voor u beschikbaar. Zo is het bij ons mogelijk om de kleding helemaal speciaal voor u te laten ontwerpen. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over welke kleding het best bij uw bedrijf past, en de mogelijkheden bespreken. Ook is het mogelijk om de kleding tussentijds bij ons te laten wassen. Wij halen de kleding dan op, laten het wassen en brengen het weer retour. Zo ontzorgen wij u volledig.

Ervaring en kennis van onze specialisten

Een bedrijfslogo is bij ons in professionele handen. Outfit heeft een eigen atelier met ervaren werknemers die als geen ander snappen dat een bedrijfslogo netjes en recht op de kleding moet komen te staan. Op deze manier hebben we alles in huis waardoor wij een maximale kwaliteitscontrole en flexibiliteit kunnen garanderen. Ook kunnen wij hierdoor zeer snel leveren.

Wilt u graag langskomen voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden? Dit is geen enkel probleem. Onze ervaren medewerkers gaan graag met u om tafel en denken mee over de mooiste horecakleding die past bij uw bedrijf en vakgebied. Uiteraard is het ook mogelijk om met eigen ideeën te komen, u kunt alvast inspiratie op doen via onze catalogi op de website.

We zien u snel voor een persoonlijk gesprek!

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct