Bij promotie kleding is de factor ‘identiteit’ het belangrijkste. De klanten moeten u herkennen maar ook blijven onthouden. Dit kan alleen als de promotie kledingnaadloos aansluit bij de identiteit van uw bedrijf/product. Daarom vinden wij het bij Outfit company wear belangrijk om gedurende het hele proces persoonlijk contact te houden tussen ons en de klant. Hierdoor kunnen de wensen en behoeften goed op elkaar afgestemd worden en het beste resultaat worden gecreëerd. Zodoende ontstaat er unieke promotie kleding die past bij uw organisatie en aansluit bij de werkomstandigheden van uw personeel.

Ervaring biedt mogelijkheden

Outfit company wear heeft al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van werkkleding ontwerpen. Door deze ervaring weten wij precies waar goede werkkleding aan moet voldoen. Onze missie is dan ook bedrijfskleding te maken die echt past. Dit bedoelen wij niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk.

Bedrijfskleding moet niet alleen aansluiten bij de identiteit van het bedrijf maar het moet ook comfortabel zitten voor de werknemers. Hierdoor zal de werkkledinghet beste tot zijn rechtkomen. Bij ons staat kwaliteit en service voorop. En ondersteunen u zoveel mogelijk gedurende het hele proces, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

U bent bij ons aan het juiste adres voor werkkleding, sportkleding en promotiekleding.

Hieronder een aantal merken die wij u aanbieden:

  • Fristads Kansas
  • Jako living sports
  • Hakro activewear
  • Stanley Stella
  • Snickers workwear
  • Clique

Een persoonlijk gesprek

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden bij Outfit company wear? U bent altijd van harte welkom bij ons in Gorinchem. In ons bedrijfspand vindt u niet alleen de showroom maar ook het atelier en het magazijn. Tevens zijn hier alle diverse grote merken te vinden en kunt u meer informatie krijgen over de custom made mogelijkheden. Wilt u een kijkje komen nemen? Neem contact op met info@outfit.nl of bel 0183-634377.

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct