T: 0183 - 634 377

Recyclebare bedrijfskleding

Recyclebare bedrijfskleding 2018-02-22T14:36:29+00:00

Outfit Company Wear is specialist op het gebied van recyclebare bedrijfskleding, dat de naam Circuwear by Outfit draagt. Uw oude en afgedragen bedrijfskledingwordt door ons ingenomen, en vervolgens zorgen wij ervoor dat deze wordt hergebruikt tot andere producten, of zelfs nieuwe kleding. Het doel van “Circuwear by Outfit” is het duurzaam (her)gebruiken van bedrijfskleding, en ondernemingen bewust te maken van de mogelijkheden op dit gebied.

Recyclebare bedrijfskleding en circulair ondernemen

Circulair ondernemen, ofwel duurzaam ondernemen, houdt in dat u als bedrijf nadenkt over de duurzaamheid van de producten die u gebruikt, waaronder bedrijfskleding. Om het circulair ondernemen tot een succes te brengen, is het noodzakelijk dat bedrijven in een keten samenwerken, en afspraken maken. Als u recyclebare bedrijfskleding draagt, is dit niet alleen duurzaam geproduceerd, maar zorgen wij er ook voor dat dit naderhand kan worden gerecycled en op verschillende manier hergebruikt.

Recyclebare bedrijfskleding van Circuwear

Door gebruik te gaan maken van Circuwear by Outfit, neemt u met uw onderneming een nieuwe stap, en dit draagt bij aan de uitstraling van het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat een kledingcontainer geplaatst wordt, die wij periodiek ophalen en legen. Wilt u meer informatie over Circuwear bedrijfskleding van Outfit, of duurzaam ondernemen? U kunt ons altijd vrijblijvend telefonisch bereiken, of via de contactgegevens op de website. We horen graag van u!

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct