Outfit Company Wear is specialist op het gebied van recyclebare bedrijfskleding, dat de naam Circuwear by Outfit draagt. Dit houdt in dat wij uw oude bedrijfskleding innemen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze wordt hergebruikt tot andere producten, of zelfs nieuwe kleding. Het doel van “Circuwear by Outfit” is het duurzaam (her)gebruiken van bedrijfskleding, en ondernemingen bewust maken van de mogelijkheden op dit gebied.

Recyclebare bedrijfskleding en circulair ondernemen

Circulair ondernemen, ofwel duurzaam ondernemen, houdt in dat u als bedrijf nadenkt over de duurzaamheid van de producten die u gebruikt, waaronder bedrijfskleding. Om het circulair ondernemen tot een succes te brengen, moeten bedrijven in een keten samenwerken, en afspraken maken. Door zoveel mogelijk bedrijven onder deze keten te hebben, kunnen we zo veel mogelijk materialen hergebruiken. Als u recyclebare bedrijfskleding draagt, is dit niet alleen duurzaam geproduceerd, maar zorgen wij er ook voor dat dit naderhand wordt gerecycled en op verschillende manieren wordt hergebruikt.

Recyclebare bedrijfskleding van Circuwear

Maakt u gebruik van Circuwear by Outfit, dan neemt u met uw onderneming een nieuwe stap. Dit draagt namelijk bij aan de uitstraling van het bedrijf. Wij plaatsen de kledingcontainer op een strategisch punt, waar na wij die periodiek ophalen en legen. Wilt u meer informatie over Circuwear bedrijfskleding van Outfit, of duurzaam ondernemen? Neem dan contact met ons op!

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct