Stijlvolle duurzame bedrijfskleding2022-05-19T09:29:54+02:00

Bent u op zoek naar stijlvolle duurzame bedrijfskleding? Bij Outfit Company Wear bent u aan het goede adres. Wij begrijpen dat het enorm belangrijk is dat uw personeel er representatief bij loopt. Uw personeel is namelijk ook uw visitekaartje. Een professionele outfit draagt bij aan de algemene ervaring van uw bedrijf. Stijlvolle bedrijfskleding heeft hier een positief effect op. Wanneer deze kleding ook nog eens duurzaam is, is dit pas echt een boost voor uw bedrijfsnaam! Als u zoekt naar special made producties, is Outfit Company Wear de perfecte match! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Meer informatie ontvangen

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-03-07T16:57:28+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist u bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maakt u als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2021-05-03T16:44:40+02:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kunt u bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2021-05-03T16:44:17+02:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat uw medewerkers en partners zien dat u bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe uw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2021-05-03T16:43:04+02:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist u dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Duurzame bedrijfskleding

Eerlijke fabricage

Wat we bij Outfit Company Wear echt belangrijk vinden, is eerlijke fabricage. Wij nemen uw afgedragen bedrijfskleding in en zorgen dat deze op een eerlijke manier gerecycled wordt tot een nieuw kledingstuk. Mocht u volledig ontzorgd willen worden, is er ook de mogelijkheid dat Outfit Company Wear de logistieke rompslomp en het was proces op zich neemt. In dit proces werken wij alleen samen met bedrijven die ook eerlijk produceren. Door onze vele jaren aan ervaring zijn er talloze mogelijkheden en weten we altijd de juiste ontwerpen, kwaliteit en service te leveren aan al onze klanten! Omdat we al meer dan 25 jaar opereren in de kledingbranche, hebben we een mooi klantenbestand opgebouwd en alle feedback meegenomen in onze werkzaamheden vandaag de dag. Meer weten? Volg ons op LinkedIn!

Stijlvolle bedrijfskleding

Heeft u speciale wensen voor uw nieuwe bedrijfskleding? Bij Outfit Company Wear zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van bedrijfskleding. We luisteren rustig naar uw wensen en komen met een verbluffend ontwerp welke zeker in de smaak zal vallen. Toch nog niet helemaal naar uw zin, dan kijken we naar de andere mogelijkheden. Onze stylisten maken de ontwerpen en patronen tot deze naar uw zin zijn. Voor custom made kleding werken wij nauw samen met geselecteerde fabrikanten in het verre Oosten en Europa welke uiteraard duurzaam produceren. Meer lezen over corporate fashion?

Bekijk de collectie

Contact | Outfit Company Wear

Bent u benieuwd geworden naar stijlvolle duurzame bedrijfskleding? Neem contact met ons op of kom een keer langs in onze showroom! Hier vindt u eerder ontworpen bedrijfskleding en natuurlijk een selectie van onze custom made bedrijfskleding. Onze showroom vindt u in Gorinchem wat gunstig in het midden van het land gelegen is. U kunt hier gemakkelijk een afspraak maken. Goed om te weten, is dat al het contact dat u opneemt met Outfit Company Wear vrijblijvend is. Dit geldt uiteraard ook voor een afspraak in onze showroom! Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van alle nieuwe projecten! We hopen snel iets van u te horen!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Kleding met ingebouwde “airco”!

Stoffen die voor sportkleding worden toegepast hebben zich het laatste decennium enorm ontwikkeld. Comfortabeler en ook functioneler. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de cool-dry technologie, die ervoor zorgt dat transpiratievocht wordt afgevoerd terwijl je [...]

Wij zoeken een Magazijn MEESTER!

Wij zoeken een Magazijn MEESTER! Als magazijnmeester bij Outfit company wear is geen dag hetzelfde. Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande bestellingen. Je richt het magazijn in voor onze [...]

Circulaire bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct
Go to Top