Voordelen duurzame bedrijfskleding2021-05-10T10:37:53+02:00

De voordelen van duurzame bedrijfskleding? Er zijn er genoeg! Wij van Oufit Company Wear delen deze graag met u. Onze expertise ligt al enkele decennia bij het produceren van duurzame bedrijfskleding. Hierdoor hebben we de voordelen van duurzame bedrijfskleding bij meerdere bedrijven mogen waarnemen. Ons personeel staat te popelen om u hier meer over te vertellen.

Neem contact op!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Meer informatie ontvangen

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-03-07T16:57:28+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist u bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maakt u als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2021-05-03T16:44:40+02:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kunt u bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2021-05-03T16:44:17+02:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat uw medewerkers en partners zien dat u bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe uw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2021-05-03T16:43:04+02:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist u dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Duurzame bedrijfskleding

Verbluffende kwaliteit door duurzame bedrijfskleding

Een groot voordeel van duurzame bedrijfskleding, is dat de kwaliteit verbluffend goed is. Bij Outfit Company Wear kunt u kiezen voor ‘Circuwear’ wat staat voor het recyclen van bedrijfskleding. Wanneer uw personeel al bedrijfskleding draagt, kunnen we die innemen en afhankelijk van de huidige staat, volledig recyclen tot nieuwe duurzame bedrijfskleding. Van de gerecyclede stoffen, wordt vervolgens de nieuwe kleding gemaakt. Op deze manier kunnen we de bedrijfskleding verduurzamen voor de organisaties die circulair willen ondernemen. Wilt u meer lezen over Circuwear?

Een positief effect op uw bedrijfsnaam

Door onze 25 jaar aan ervaring hebben we de voordelen van duurzame bedrijfskleding vaak met eigen ogen mogen aanschouwen. Wanneer een bedrijf duurzaam onderneemt, heeft dit een positief effect op de bedrijfsnaam. De laatste jaren is duurzaam en voornamelijk circulair ondernemen steeds populairder geworden. Ook consumenten hebben dit door en zijn positief verrast wanneer een bedrijf haar steentje bijdraagt aan de natuur. Meer weten over onze werkwijzen?

Bekijk de collectie

Voordelen duurzame bedrijfskleding

Voor de recycling van de bedrijfskleding, heeft Outfit Company Wear afspraken met diverse partners in de keten om de kleding een nieuwe bestemming te geven. Wanneer u bedrijfskleding bij ons aanschaft, kunnen wij een kledingcontainer meeleveren voor uw afgedragen bedrijfskleding. Wij nemen dan de verantwoordelijk op ons voor het periodiek ophalen van de kleding om deze vervolgens te recyclen en hergebruiken.

Het Circuwear label op de bedrijfskleding zorgt ervoor dat uw relaties en medewerkers in één oogopslag kunnen zien dat u duurzaam ondernemen belangrijk vindt en dat u dit graag uitdraagt. Dit zal een zeer positief effect hebben op uw bedrijfsnaam.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op

Bent u inmiddels enthousiast geworden over de voordelen duurzame bedrijfskleding? Volg ons dan op LinkedIn om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen en toffe projecten. Wie weet staat uw eigen bedrijf binnenkort ook op onze pagina. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wil over een bepaald onderwerp, staan onze medewerkers u graag te woord.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Kleding met ingebouwde “airco”!

Stoffen die voor sportkleding worden toegepast hebben zich het laatste decennium enorm ontwikkeld. Comfortabeler en ook functioneler. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de cool-dry technologie, die ervoor zorgt dat transpiratievocht wordt afgevoerd terwijl je [...]

Wij zoeken een Magazijn MEESTER!

Wij zoeken een Magazijn MEESTER! Als magazijnmeester bij Outfit company wear is geen dag hetzelfde. Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande bestellingen. Je richt het magazijn in voor onze [...]

Circulaire bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct
Go to Top