Is het tijd voor nieuwe werkkleding voor uw personeel? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste kleding die aansluit bij de identiteit van uw bedrijf. Door de juiste werkkleding aan te schaffen krijgt uw bedrijf namelijk niet alleen een professionele uitstraling, het personeel zal zich ook prettiger voelen in de kleding die goed aansluit. Wij hebben daardoor een grote diversiteit merken die een breed assortiment hebben. Hierdoor heeft u genoeg keus om de juiste kleding uit te zoeken. Tevens heeft u bij ons de mogelijkheid om custom made werk kleding te laten ontwerpen.

Gedurende het gehele proces vinden wij het belangrijk om persoonlijk contact te houden tussen ons en de klant. Hierdoor kunnen de wensen en behoeften het beste besproken worden en kan er unieke werk kleding gemaakt worden.

Werk kleding die echt past

Bij Outfit company wear staat een ding voorop, namelijk werk kleding maken die echt past. Dit bedoelen we niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk. De werk kleding moet niet alleen comfortabel zitten bij de werkomstandigheden van uw personeel, maar moet ook aansluiten bij de identiteit van uw bedrijf. U bent bij ons aan het juiste adres voor werkkleding, sportkleding en promotiekleding

Hieronder staan een aantal merken uit ons assortiment weergegeven:

  • Helly Hansen
  • Lemon & Soda
  • Craft
  • Tricorp workwear
  • Brams Paris
  • James Harvest sportswear

Een blik werpen op ons atelier

Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Wij laten u graag alles zien in ons bedrijfspand in Gorinchem. Daar vindt u onze showroom, atelier en magazijn. Tevens zijn daar alle grote merken die wij aanbieden te vinden. En kunt u meer informatie krijgen over de custom made opties voor werk kleding. Wilt u een kijkje komen nemen? Neem contact op met info@outfit.nl of bel 0183-634377.

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct