Bij Outfit Company Wear kunt u terecht voor werkkleding Helly Hansen! Dit bekende merk beschikt over een grote collectie hoogwaardige en kwalitatieve werkkleding. Naast werkkleding beschikken we ook over schoenen van dit mooie merk. Deze hebben een heerlijk draagcomfort, een fris en trendy ontwerp en dé perfecte pasvorm.

Informeer bij een van onze medewerkers over werkkleding en -schoenen van het merk Helly Hansen.

Neem contact op!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Meer informatie ontvangen

Werkkleding Helly Hansen | Outfit Company Wear is uw partner!

De werkkleding van Helly Hansen biedt professionele bescherming die ervoor zorgt dat werkzaamheden veilig kunnen worden uitgevoerd. Bij Outfit Company Wear kunt u alle kleding laten personaliseren. Dat is hetgeen waar wij goed in zijn! Zo maken we bedrijfskleding die echt past. Niet alleen qua pasvorm, maar ook bij de identiteit van uw bedrijf. Wij ontzorgen u van A tot Z. Dat betekent dat wij voor u aan de slag gaan met het ontwerp, vervolgens de kleding bedrukken/borduren, eventueel innemen of aanpassingen verrichten in het atelier en de logistiek.

Over ons

Met al ruim 25 jaar aan ervaring richten wij ons voornamelijk op de verkoop van duurzame bedrijfskleding. Hierin vinden wij het uitermate belangrijk dat de kleding die wij aan onze klant leveren echt bij diegene past. In onze showroom in Gorinchem kunt u terecht voor een ruim aanbod aan bedrijfs- en werkkleding van verschillende merken. Hier kunt u ook voorbeelden van onze custom made kleding te bekijken.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de werkkleding Helly Hansen? Onze medewerkers helpen u graag! U kunt al uw vragen achterlaten in ons contactformulier. Ook mag u altijd telefonisch contact opnemen via 0183-634 377. Wij gaan graag met u in gesprek over alle mogelijkheden.

Blijft op de hoogte van onze ontwikkelingen en nieuws! Volg ons op Facebook.

Graag tot ziens bij Outfit Company Wear!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Circulaire bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct