De merken van Outfit

Mascot werkkleding

Mascot is een internationaal familiebedrijf dat werkkleding en veiligheidsschoenen ontwikkelt. Hierbij focussen zij zich op de bouw en industrie. De hoge kwaliteit staat centraal bij dit merk voorop. Daarom maken zij gebruik van goede kwaliteit stoffen, waaronder TENCEL®, COOLMAX® en CORDURA®. Naast de kwaliteit hecht Mascot veel waarde aan comfort, pasvorm en design. Alle werkkleding en veiligheidsschoenen van dit merk zijn uitgebreid getest. Dit maakt dat zij de beloofde kwaliteit ook echt waarmaken.

Geteste kleding voor de beste kwaliteit

Mascot produceert werkkleding en veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit. Omdat de producten allemaal uitvoerig getest worden, gaat de werkkleding lang mee. Tijdens dit testen wordt de kleding blootgesteld aan allerlei omstandigheden in laboratoria om te zien waar de limieten liggen. De term voor deze Workwear van hoge kwaliteit noemt het merk: “Tested to work”.

Prettig en veilig op de werkvloer

Het assortiment van Mascot richt zich op professionals en medewerkers op het gebied van service, transport en industrie. De bedrijfskleding zorgt voor een prettig gevoel op de werkvloer. Daarnaast moet het ook zorgen voor veiligheid. Daarom is er voor alle soorten werk wel specifieke bedrijfskleding van het merk die bescherming biedt. Alle Mascot veiligheidskleding staat bekend om de beschermende, reflecterende en veilige kleding.

Meer informatie over Mascot

Outfit Company Wear helpt je graag verder als je nog vragen hebt over de kleding van Mascot. Neem gerust contact met ons op!