Wij zoeken een Accountmanager Binnendienst voor 32-38 uur die nauw gaat samenwerken met onze Key accountmanagers. Daarnaast ben je dé verbindende schakel naar de collega’s van de backoffice. Jij gaat een sleutelrol in ons commerciële team vervullen. Een dynamische functie die veel uitdaging biedt.

Jouw belangrijkste werkzaamheden

Je bent gekoppeld aan onze Key accountmanagers en voert commerciële werkzaamheden uit die voortvloeien uit klantafspraken. Hiermee heb je een belangrijke rol in het onderhouden van de relaties met onze key accounts. Je gaat je volledig verdiepen in de assortimenten van onze leveranciers om onze klanten optimaal te kunnen adviseren. Je maakt kledingvoorstellen en offertes, begeleidt orders en informeert klanten over de voortgang van onze producties. Jij houdt zicht op ons interne proces en onze voorraden en zorgt voor administratieve ondersteuning. Hiervoor werk je samen met je collega’s van de backoffice.

Wie ben jij als Accountmanager Binnendienst?

Jij bent klantgericht en hebt een proactieve mentaliteit. Omdat er altijd meerdere projecten naast elkaar lopen, is een goed geheugen en organisatorisch vermogen een must. Daarnaast ben je commercieel ingesteld, energiek en heb je interesse in kleding. Het spreekt je aan om in een MKB-bedrijf te werken in een team van ongeveer 15 collega’s.

Je hebt ruime ervaring in een commerciële binnendienst functie. Een relevante HBO opleiding is mooi meegenomen, maar dat vinden wij zeker niet het enige criterium. Wij vinden het nog belangrijker wie jij bent! Jouw werk- en denkniveau, collegialiteit, en dat je een echte intrinsieke drive hebt om succesvol te zijn in wat je doet.

Het is goed om te weten dat wij de voorkeur geven aan kandidaten die:

  • nu en ook de komende jaren minimaal 32 uur per week beschikbaar zijn;
  • naast het Nederlands ook de Engelse taal beheersen;
  • woonachtig zijn binnen een straal van circa 30 kilometer rond Gorinchem.

Wat we jou bieden

Jij komt terecht in een gezellig en gemotiveerd team in een dynamische omgeving waarin we hard werken en elkaar scherp houden. Een omgeving waarin we jouw initiatieven en ideeën toejuichen. We bieden je een marktconform salaris passend bij je achtergrond en ervaring. En goede secundaire voorwaarden waaronder een mobiele telefoon en laptop.

Ben jij onze nieuwe collega?

Outfit is een leuk en informeel bedrijf dat groeit en in een positieve flow zit. Kun jij ons ambitieuze team versterken? Dan horen we graag van je! Solliciteer door je CV en motivatiebrief te sturen naar info@outfit.nl.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Leon Bot door te mailen naar leon@outfit.nl of te bellen naar 0183 – 634 377.

Over Outfit

Outfit company wear maakt duurzame bedrijfskleding die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en moet natuurlijk comfortabel dragen. Centraal daarin staat ons full-service concept waarmee we onze klanten maximaal ontzorgen. Custom made bedrijfskledingproducties zijn onze specialiteit.

Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 08:30 – 17:00
Vrijdag: 08:30 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]