Brams Paris bedrijfskleding

De bedrijfskleding van Brams Paris is ontwikkeld voor mensen die gaan voor een comfortabele pasvorm én kwaliteit. De meest populaire modellen zijn al vele jaren verkrijgbaar en “Never out of Stock”.

Nederlands jeans merk

De modeonderneming Brams Paris heeft fasion en workwear stijlvol gecombineerd. Hierdoor kan er comfortabel gewerkt worden in stoere kleding. Het merk produceert spijkerbroeken, werkbroeken en bovenkleding. Het van oorsprong Nederlandse jeans merk verkoopt jaarlijks meer dan 1 miljoen kledingitems en is hierdoor niet meer weg te denken uit de casual bedrijfskleding branche.

De kenmerken van Brams Paris

Brams Paris staat onder andere bekend om haar Never Out of Stock assortiment, de perfecte pasvormen en een concurrerende prijs-kwaliteitsverhouding. Alle maten en modellen zijn altijd op voorraad, waardoor je nooit misgrijpt. Een ander kenmerk van het jeansmerk is de grote maatserie. De grootste breedtemaat is 48 inch en de lengtemaat 38. Er is voor elke werknemer een passende broek te vinden. De spijkerbroeken van Brams Paris worden vooral ingezet in de logistiek, bouw en in magazijnen.

Brams Paris bedrijfskleding bedrukken of borduren

Om nog meer eenheid uit te stralen kunnen wij de kleding van Brams Paris bedrukken of borduren. Wij helpen en adviseren je voor het allerbeste resultaat. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de bedrijfskleding van Brams Paris.

Contact opnemen
Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]