Tricorp Workwear voor iedere professional

Professionals mogen eisen stellen aan hun kleding, dat vindt Tricorp workwear niet meer dan terecht. Het merk biedt werkkleding voor dames en heren voor de meest uiteenlopende vakgebieden.

Een compleet aanbod aan werkkleding

Tricorp Workwear is ontstaan vanuit de vraag naar betrouwbare, sterke en comfortabele werkkleding. Het Nederlandse merk heeft een breed assortiment aan werkkleding voor diverse branches en werkzaamheden. Ze bieden daarnaast ook meer gespecialiseerde werkkleding aan, zoals Tricorp Safety en Tricorp multinorm. Je kunt de bedrijfskleding van Tricorp volledig samenstellen en combineren. Dit maakt het een mooi visitekaartje voor jouw bedrijf. Het assortiment bestaat o.a. uit:

  • T-shirts
  • Polo’s
  • Sweaters
  • Jassen
  • Werkbroeken

Het belang van de juiste werkkleding

Professionals in de bouw, industrie en logistiek stellen zware eisen aan hun werkkleding. Dat doet Tricorp Workwear ook! Er is gekozen voor duurzaam geproduceerde materialen en kleuren die perfect met elkaar te combineren zijn. De kleding is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en gemaakt om het beste uit iedere werkdag te halen. Het is belangrijk dat de professional genoeg bewegingsvrijheid heeft met een perfecte pasvorm.

Bestel jouw Tricorp bedrijfskleding bij Outfit Company Wear

Wil je dat jouw medewerkers een professionele uitstraling hebben of wil je er zelf verzorgd uitzien op je werk? Dan kun je jouw Tricorp kleding bestellen bij Outfit Company Wear. Daarnaast kunnen we de kleding voor je bedrukken of borduren met een tekst of jouw logo. Neem voor meer informatie contact met ons op. We staan voor je klaar!

Contact opnemen
Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]