Fristads werkkleding

Fristads timmert al bijna een eeuw lang aan de weg. Alles draait er om werkkleding en er wordt met passie gewerkt. Modellen en materialen zijn in de loop van de tijd steeds verder ontwikkeld met focus op duurzaam en kwaliteit.

Veilig aan het werk met werkkleding van Fristads

Fristads produceert werkkleding die je altijd goed beschermt en voorbereidt op verschillende werksituaties. Bij het merk houden ze altijd jouw werkomgeving in gedachten en ligt de focus op jou en je lichaam. Of je nu veel buiten werkt in verschillend weersomstandigheden, goed zichtbaar moet zijn of beschermt moet worden tegen vlammen. De Fristads collectie biedt voor elke situatie de juiste kleding van zware kwaliteit.

Comfort leidt tot goede prestaties

Iedereen wilt goed zijn in wat 'ie doet. Vooral op werkgebied. Fristads werkkleding helpt je jouw doelen te bereiken door je te beschermen en ervoor te zorgen dat je je in iedere situatie comfortabel voelt. Hierdoor kan elke professional het beste uit zichzelf halen.

Fristads werkkleding laten personaliseren

Wil je meer informatie over de kleding van Fristads? Of wil je de kleding laten personaliseren door het te laten bedrukken of borduren? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen
Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]