Bedrijfskleding van Stanley/Stella

Stanley/Stella is een innovatief label dat staat voor authentieke en maatschappelijk verantwoorde kleding. Zij voldoen als één van de weinige textielmerken wereldwijd, aan de hoge standaard die de belangrijkste kleding keurmerken stellen aan de productie van duurzame kleding. Met bedrijfskleding van Stanley/Stella draag je een steentje bij aan een beter milieu.

100% duurzaam met Stanley/Stella

Stanley/Stella is opgericht in 2012 en sindsdien een 100% aanpasbaar lifestyle merk dat echte kwaliteitsproducten aanbiedt. Het merk produceert ecologisch verantwoorde, moderne kleding met respect voor mens en planeet. Ze werken uitsluitend met 100% biologisch en GOTS-gecertificeerd katoen en gerecyclede materialen zoals modal en gerecycled polyester. De kleding is tijdloos en geschikt voor verschillende gelegenheden. 

Stijlvolle bedrijfskleding naar eigen smaak

Stanley/Stella heeft meer dan 180 stijlen en 100 trendy kleuren. Hierdoor heb je genoeg keus om jouw eigen unieke bedrijfskleding te creëren. De duurzame en hippe kleding is tot in de puntjes gecreëerd. Alle kledingstukken van Stanley/Stella zijn volledig te personaliseren en kunnen dus geheel naar eigen wens bedrukt of borduurt worden. 

Stanley/Stella kleding laten bedrukken of borduren

Wij bieden een ruim aanbod aan Stanley/Stella kleding. Deze kleding kunnen we eenvoudig voor je bedrukken of borduren. Neem gerust contact met ons op voor vragen!

Contact opnemen

Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]