Over Outfit

Outfit company wear is al meer dan 25 jaar een specialist op het gebied van duurzame bedrijfskleding & accessoires. Of het nu gaat om werkkleding, sportkleding of promotiekleding… wij maken bedrijfskleding die écht past.

Onze missie

Duurzame bedrijfskleding maken die echt past. En dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van jouw bedrijf, bedrijfskleding moet geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk gewoon lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept. Lees hier meer over in de FITT-methodiek van Outfit.

Onze visie

Duurzame bedrijfskleding speelt een belangrijke rol om onderscheid te kunnen maken in de huidige competitieve markt. Er wordt door organisaties veel geïnvesteerd in corporate identity, zowel online als offline. Met name de mogelijkheden om met bedrijfskleding te communiceren worden vaak nog niet optimaal benut. Lees 7 redenen waarom onderscheidende bedrijfskleding zich terugbetaalt in ‘Van Werkkleding naar Corporate Fashion’.

Custom made huisstijlkleding

Een unieke duurzame kledinglijn van a tot z in eigen huisstijl? Lees hier meer over onze special made producties, de specialiteit van Outfit company wear.

Borduren, bedrukken, verstellen

Een bedrijfslogo is bij ons in hele goede handen. Outfit heeft een eigen atelier met ervaren specialisten die maar één drive hebben: een geweldig product afleveren. Je leest hier meer over hoe we jouw bedrijfskleding personaliseren.

Kledingbeheersysteem & klantenwebshop

Duurzame bedrijfskleding kan voor een organisatie nogal wat logistieke rompslomp met zich mee brengen. Met het kledingbeheersysteem van Outfit nemen wij deze organisatie geheel uit handen.

Zelf wassen of uitbesteden?

Heeft centraal wassen de voorkeur? Dan zorgt Outfit ervoor dat de kleding wordt opgehaald, gewassen en weer retour gebracht.

Duurzame bedrijfskleding en de fiscus

De fiscus heeft speciale wet- en regelgeving met betrekking tot bedrijfskleding. Je leest hier meer over de belastingvoordelen die bedrijfskleding met zich meebrengt.

Kwaliteit, MVO, eerlijke fabricage

Outfit streeft naar continue verbetering van de kwaliteit van onze producten en dienstverlening, we denken mee in het MVO-beleid van onze klanten en werken alleen samen met partners die op een eerlijke manier produceren. Lees hier meer over het label Circuwear by Outfit.

Waar zijn we gevestigd

Ons bedrijfspand in Gorinchem is centraal gelegen in het midden van het land. In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment bedrijfskleding van diverse grote merken. Ook zijn hier voorbeelden van onze custom made kleding te bekijken. Op dezelfde locatie bevinden zich ons magazijn en atelier. Interesse om eens een kijkje bij ons te komen nemen? Neem contact op met info@outfit.nl of bel 0183-634377.

Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 08:30 – 17:00
Vrijdag: 08:30 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]