James Harvest Sportswear zorgt voor stijlvolle bedrijfskleding

De Harvest Sportswear collectie is geïnspireerd op de Amerikaanse college stijl: sportief en smart casual. Met deze bedrijfskleding ben je verzekerd van een stijlvolle kantoor outfit.

Harvest zorgt voor maatschappelijk verantwoorde items

Harvest Sportswear biedt comfortabele, duurzame kleding van zeer hoge kwaliteit. Het Amerikaanse bedrijf begon in 1988 en voorziet sindsdien duizenden bedrijven van werkkleding. Harvest speelt in op trends met functionaliteit. Kwaliteit is hun manier om langdurig gebruik en duurzame consumptie te garanderen. Alle leveranciers van Harvest moeten voldoen aan de vereisten in de Restricted Substance List. Zo ben jij er zeker van dat jouw items op een goede, maatschappelijk verantwoorde manier worden geproduceerd.

Fashion voor representatieve en casual bedrijfskleding

Harvest ontwerpt kleding die nooit uit de mode gaat. De collectie heeft stijlvolle, trendy en comfortabele kleding. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit T-shirts, polo’s, rokken, sweaters, jassen, tassen, shorts en bodywarmers met uiteenlopende kleuren stoffen. Het is volledig personaliseerbaar! Met de kleding van Harvest dragen jouw medewerkers stijlvolle bedrijfskleding om het kwaliteitsimago van jouw bedrijf uit te stralen.

Harvest Sportswear bedrukken of borduren

De kledingstukken van James Harvest zijn speciaal ontworpen om te borduren of bedrukken. Wil je dit laten doen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor meer informatie over de James Harvest Sportswear bedrijfskleding kun je contact opnemen met onze klantenservice. Outfit Company Wear staat voor je klaar.

Contact opnemen
Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]