Clique bedrijfskleding

De bedrijfskleding van Clique staat bekend om haar hoge kwaliteit met een stijlvol design. De ruime collectie aan basics en accessoires zijn gebaseerd op de trends van nu. Clique onderscheidt zich door een uitgebreid kleurpallet en een ruime maatboog voor alle standaard items. Het merk weet altijd te verrassen!

Een uitgebreid aanbod door drie kledinglijnen

De kleding van Clique is opgebouwd uit drie lijnen. Binnen elke collectie sluiten de artikelen perfect op elkaar aan. Zo kun je eenvoudig jouw favoriete werkkleding uitkiezen die perfect past bij jouw wensen en de corporate identity.

Clique Basic collectie

Deze collectie representeert de kern waar Clique voor staat: goede kwaliteit, een breed assortiment en veel verschillende kleuren voor een goede prijs. De kleding is er voor zowel dames als heren. De basic kleding heeft genoeg ruimte om jouw bedrijfslogo te laten drukken.

Clique Classic collectie

Verwacht je méér van kleding? Dan is de Classic collectie de beste keuze. De items hebben een topkwaliteit, breed kleurenpalet, ruime maatboog en hebben een erg mooie pasvorm. Daarnaast is de kleding snel leverbaar. Wij kunnen jouw werkkleding bedrukken of borduren met een logo.

Clique Premium collectie

Binnen de Premium collectie wordt kleding van biologisch katoen gemaakt. Naast de verantwoorde oorsprong is het materiaal van superieure kwaliteit die lange tijd mooi blijft en perfect aansluit. Deze lijn is een slimme keuze om het beste uit de kleding en uw huisstijl te halen.

Clique kleding bedrukken of borduren met eigen logo

Clique produceert kleding die gemaakt is om jouw boodschap of merk over te brengen. De kleding is zeer geschikt om te laten bedrukken of borduren.

Altijd goed geprijsde kleding

Clique streeft er altijd naar om een onderdeel uit te maken van innovaties die leiden tot duurzaamheid. Clique kleding is afkomstig uit Zweden. Een land dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten. Door de uitgebreide collectie bedrijfskleding sluit de kleding altijd perfect aan op zowel uitstraling, kleur als prijsklasse.

Meer informatie over bedrijfskleding van Clique

Heb je vragen over Cliques bedrijfskleding? Of wil je meer weten over het bedrukken van de kleding? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Contact opnemen
Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]