GREIFF horecakleding met de beste kwaliteit

GREIFF levert Corporate business wear en horecakleding van de hoogste kwaliteit. De werkkleding zit comfortabel en wordt gemaakt van hoogwaardige en duurzame stoffen die tegen een stootje kunnen.

GREIFF zorgt voor een zakelijke look

GREIFF maakt al jaren representatieve, duurzame kleding voor branches waarin een zakelijke look gewenst is. GREIFF heeft verschillende lijnen voor verschillende sectoren, zoals hotel-, de dienstverlening-, en de horecabranche. Het merk hecht waarde aan traditie, maar blijft toch modern en innovatief.

Voor dames en heren

De collectie van GREIFF biedt stijlvolle looks voor zowel dames als heren. Zo kun je eenvoudig een complete outfit uitzoeken voor het hele bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit gilets, pantalons en colberts in verschillende kwaliteiten en stijlen.

Personaliseer werkkleding van GREIFF

Bij Outfit Company Wear heb je de mogelijkheid om de werkkleding van GREIFF te laten bedrukken of borduren met jouw eigen tekst of logo. Zo creëer je een unieke stijl voor jouw bedrijf en is het personeel een visitekaartje naar de buitenwereld. Voor meer informatie over de kleding van GREIFF of het bedrukken van de kleding, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen
Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]