Ben je toe aan nieuwe werkkleding voor je personeel? Door de juiste kleding aan te schaffen krijgt je bedrijf niet alleen een professionele uitstraling, je personeel voelt zich er ook prettiger in. Bij ons staat service voorop, wij werken met de FITT-techniek: full-service, identiteit, toepassing en team.

Door deze punten persoonlijk met de klant te bespreken, krijg je de juiste werkkleding. Die niet alleen een professionele uitstraling heeft maar ook herkenbaar is. Op deze manier kunnen wij unieke kleding ontwikkelen die past bij de identiteit van je bedrijf en aansluit bij de werkomstandigheden van je personeel.

Volledige ontzorging

Tijdens het gehele proces van de werkkleding ontwikkeling, bieden wij je geheel ontzorging. Daarnaast is het bij ons mogelijk de voorraad bedrijfskleding door ons te laten bijhouden. Doordat wij de voorraad monitoren en periodiek financiële rapportages voor je bijhouden, kom je nooit voor verrassingen te staan.

Outfit company wear is actief door heel Nederland! Denk aan UtrechtNijmegenEindhovenDen Haag en Amsterdam.

Werkkleding van Outfit

Al meer dan 25 jaar is Outfit company wear specialist op het gebied van werkkleding. Door de jaren heen zijn wij dan ook te weten gekomen, wat echt belangrijk is bij het aanmeten van werkkleding voor een bedrijf. Hierdoor is onze missie geworden om werkkleding te maken die echt past. Dit bedoelen wij letterlijk en figuurlijk. De kleding moet lekker zitten maar daarnaast ook goed aansluiten bij de identiteit van het bedrijf. Hierdoor zal de werkkleding het beste tot zijn recht komen. Naast werkkleding ben je bij ons ook aan het juiste adres voor sportkleding en promotiekleding.Wij hebben onder andere de volgende merken in ons assortiment:

  • Fristads Kansas
  • Jako living sports
  • Hakro activewear
  • Stanley Stella
  • Snickers workwear
  • Clique

Contact over duurzame werkkleding

Wil je duurzame werkkleding laten maken? Of heb je nog vragen over onze collectie of service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook is het mogelijk om langs te komen in onze showroom. Hier kunnen wij passend en persoonlijk advies geven. Tevens kun je hier meteen de kwaliteit van onze collecties ervaren. Maak gerust een afspraak om bij ons langs te komen. Vul onderstaand contactformulier in of bel ons direct via 0183 – 634 377.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.