Bent u toe aan nieuwe werkkleding voor uw personeel? Door de juiste kleding aan te schaffen krijgt uw bedrijf niet alleen een professionele uitstraling, uw personeel voelt zich er ook prettiger in. Bij ons staat service voorop, wij werken met de FITT-techniek: Full-service, identiteit, toepassing en team.

Door deze punten persoonlijk met de klant te bespreken, krijgt u de juiste werkkleding. Die niet alleen een professionele uitstraling heeft maar ook herkenbaar is. Op deze manier kunnen wij unieke kleding ontwikkeling die past bij de identiteit van uw bedrijf en aansluit bij de werkomstandigheden van uw personeel.

Tijdens het gehele proces van de werkkleding ontwikkeling, bieden wij u geheel ontzorging. Daarnaast is het bij ons mogelijk de voorraad bedrijfskleding door ons te laten bijhouden. Doordat wij de voorraad monitoren en periodiek financiële rapportages voor u bijhouden, komt u nooit voor verrassingen te staan.

Outfit Company Wear is actief door heel Nederland! Denk aan Utrecht, Nijmegen, Eindhoven, Den Haag en Amsterdam.

Werkkleding van Outfit company wear

Al meer dan 25 jaar is Outfit company wear specialist op het gebied van werkkleding. Door de jaren heen zijn wij dan ook te weten gekomen, wat echt belangrijk is bij het aanmeten van werkkleding voor een bedrijf. Hierdoor is onze missie geworden om werkkleding te maken die echt past. Dit bedoelen wij letterlijk en figuurlijk. De kleding moet lekker zitten maar daarnaast ook goed aansluiten bij de identiteit van uw bedrijf. Hierdoor zal de werkkleding het beste tot zijn recht komen. Naast werkkleding ben u bij ons ook aan het juiste adres voor sportkleding en promotiekleding.

Wij hebben onder andere de volgende merken in ons assortiment:

  • Fristads Kansas
  • Jako living sports
  • Hakro activewear
  • Stanley Stella
  • Snickers workwear
  • Clique

Langskomen in onze showroom

U bent altijd van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze vestiging. In ons bedrijfspand in Gorinchem is niet alleen de showroom gevestigd maar kunt u ook een kijkje komen nemen in ons atelier en het magazijn. Daarnaast kunt u op deze locatie ook meer informatie krijgen over de custom made opties. Neem contact op met info@outfit.nl of bel 0183-634377.

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct