Wanneer u op zoek bent naar werkkleding Utrecht, bent u bij Outfit company wear aan het juiste adres. Outfit company wear heeft al meer dan 25 jaar ervaring in zowel werkkleding, representatiekleding, sportkleding, promotiekleding en accessoires. U kunt bij ons terecht voor unieke huisstijlkleding dat écht past.

Werkkleding Utrecht bij Outfit company wear

Graag helpen wij u aan bedrijfskleding die echt past. Dit bedoelen wij zowel letterlijk als figuurlijk. Naast kleding wat lekker zit en in de juiste maat is, vinden wij het ook belangrijk dat de bedrijfskleding past bij de identiteit van uw bedrijf. Bedrijfskleding speelt namelijk een belangrijke rol om onderscheid te kunnen maken in de huidige competitieve markt en mag daarom niet worden overgeslagen.

Bepaal zelf hoe u met ons wilt samenwerken

Wanneer u kiest voor bedrijfskleding van Outfit company wear kunt u zelf bepalen hoe u met ons wilt samenwerkingen. Onderstaande zullen we de 3 manieren toelichten.

Bij de eerste manier zullen wij u maximaal ontzorgen bij de keuze en handling bij van bedrijfskleding. Onze specialisten zullen voor u klaar staan om u te helpen op de volgende gebieden: Het samenstellen van een kledinglijn vanuit standaard collecties, het ontwerp en de productie van custom made huisstijlkleding, het bewerken van bedrijfksleding zoals borduren en bedrukken, het verstellen en repareren, voorraadbeheer, orderpicking, managementrapportages en het logistieke gedeelte.

Wanneer u deskundig advies wilt van een van onze specialisten is dat ook mogelijk. Op de website kunt u dan via een vragenlijst uw wensen invullen. Wij zullen u dan voorzien van advies op maat. Ook ontvangt u gratis samples en pasmaten zodat u op kantoor alvast kunt passen.

Wanneer u liever ideeën op wilt doen kan dat ook. Via de website kunt u alvast bladeren door onze catalogi van de diverse merken en alvast een keuze maken uit ons assortiment.

Interesse in Werkkleding Utrecht?

Via onderstaande button kunt u uw gewenste mogelijkheid uitkiezen. Bij vragen of voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken