Bent u op zoek naar werkkleding Den Haag? Dan bent u bij Outfit Company Wear aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in bedrijfskleding en accessoires. Dankzij deze ervaring kunnen wij u niet alleen de allerbeste bedrijfskleding leveren, we zijn ook bereid om met u mee te denken over wat het best past bij uw bedrijf.

Bent u nieuwsgierig naar wat Outfit Company Wear voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Werkkleding Den Haag laten verzorgen door Outfit Company Wear

Bij Outfit Company Wear kunnen wij u verschillende diensten aanbieden als het gaat om bedrijfskleding. Zo hebben wij een full-service dienst, waarbij we u volledig ontzorgen. Wij helpen dan bij het ontwerpen, het samenstellen en produceren van de zelf ontworpen bedrijfskleding. Daarnaast nemen wij ook het repareren en herstellen, en het logistieke gedeelte voor onze rekening.

De tweede dienst is Selected by Outfit, hierbij vult u een vragenlijst in waarin u uw wensen aan ons laat weten. Wij voorzien u dan van advies op maat. Daarnaast ontvangt u gratis samples en pasmaten zodat u van tevoren alvast kunt passen.

Als laatste is het ook mogelijk om zelf ideeën op te doen. Via de website kunt u alvast bladeren door onze catalogi van verschillende merken en een passende keuze maken uit ons assortiment.

Interesse in werkkleding Den Haag?

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen en wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies voor uw bedrijfskleding. Uiteraard houden wij altijd rekening met de wensen van onze klanten en de uitstraling die de kleding moet hebben. Ook zorgen we er voor dat de bedrijfskleding past bij de bedrijfswaarden.

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken