Bent u op zoek naar werkkleding Eindhoven? Dan bent u bij Outfit company wear aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in bedrijfskledingen meer. Hierbij kunt u denken aan werkkleding, representatiekleding, sportkleding, promotiekleding of accessoires.

Werkkleding Eindhoven van Outfit company wear

Wanneer u bij ons komt voor bedrijfskleding helpen wij u graag aan passende bedrijfskleding. Dit bedoelen wij zowel letterlijk als figuurlijk. Naast kleding in de juiste maat en wat lekker zit, vinden wij het ook belangrijk dat de bedrijfskleding past bij de identiteit van uw bedrijf. Bedrijfskleding speelt een belangrijke rol om onderscheid te kunnen maken in de huidige competitieve markt.

Interesse in Werkkleding Eindhoven?

Wanneer het op bedrijfskleding aankomt willen wij u hierin zoveel mogelijk ontzorgen. Heeft u interesse in werkkleding van Outfit company wear? Dan kunnen wij u op 3 manieren helpen.

Als eerst kunt u kiezen voor onze dienst full service. Hierbij zullen wij u maximaal ontzorgen bij de keuze en handling bij van bedrijfskleding. Onze specialisten zullen voor u klaar staan om u te helpen op de volgende gebieden: Het samenstellen van een kledinglijn vanuit standaard collecties, het ontwerp en de productie van custom made huisstijlkleding, het bewerken van bedrijfksleding zoals borduren en bedrukken, het verstellen en repareren, voorraadbeheer, orderpicking, managementrapportages en het logistieke gedeelte.

De tweede manier is Selected by Outfit, hierbij kunt u via een vragenlijst uw wensen invullen en zullen wij u voorzien van advies op maat. Ook ontvangt u gratis samples en pasmaten zodat u op kantoor alvast kunt passen.

Als laatste is het ook mogelijk om zelf ideeën op te doen. Via de website kunt u alvast bladeren door onze catalogi van de diverse merken en alvast een keuze maken uit ons assortiment.

What fits you?

Via onderstaande button kunt u uw gewenste mogelijkheid uitkiezen. Bij vragen of voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken