Craft bedrijfskleding

Craft is sinds 1977 toonaangevend in het ontwikkelen en vormgeven van functionele sportkleding. De kleding van Craft is niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol. Je kunt maximaal presteren tijdens je training of wedstrijd in de kleding van Craft. De “next generation” teamkleding is heel compleet en verkrijgbaar in veel verschillende designs en kleuren. Alle kleding is gemaakt van hoogwaardige stoffen die ervoor zorgen dat je koel & droog blijft onder allerlei omstandigheden.

De basis van Craft kleding

Anders Bengtsson is de ontwerper van Craft kleding. Hij was een fanatieke sporter in het koude klimaat van Zweden. Zijn oorspronkelijke idee: warm ondergoed tijdens het sporten. Na lang onderzoek ontdekte hij de beste manier om sportondergoed te maken die extreme kou kon weren. Nog steeds is de unieke weving van het materiaal kenmerkend voor Craft kleding. Inmiddels is er veel veranderd en maken ze niet alleen ondergoed, maar ook kleding.

Craft sportkleding en vrijetijdskleding

Craft produceert kleding die je koel en droog houdt tijdens een training door ventilatie en vochtafvoerende eigenschappen van verschillende materialen. De kleding is slijtvast en makkelijk in onderhoud. Naast sportkleding heeft het merk ook een uitgebreid assortiment aan sportieve vrijetijdskleding. De kleding van Craft is:

  • Functioneel voor optimale prestaties
  • Populair bij topsporters en vrijetijdsporters
  • Sportkleding die je altijd droog houdt
  • Ook beschikbaar in vrijetijdskleding

Craft werkkleding bedrukken of borduren bij Outfit

Wil je een logo of slogan laten borduren of bedrukken op de sportkleding van Craft? Outfit regelt dit graag voor je. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen
Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]