Hakro bedrijfskleding

Hakro heeft een bijzondere filosofie: We doen het goed of we doen het niet. De pasvorm van de uitgebreide collectie basics is uitstekend en de kwaliteit is constant. Als het gaat om gebreide bovenkleding dan is het de top van de markt in work- en leisure wear.

Van kledingwinkel tot producent van duurzame kleding

Hakro is opgericht in 1969 en gevestigd in Duitsland. Het familiebedrijf begon als een kledingwinkel, maar breidde zich later al snel uit met de productie van kleding. Het merk besteedt veel aandacht aan duurzaamheid en is zeer toegewijd aan het verbeteren van de arbeidsomstandigheden bij productiepartners in het buitenland.

Werkkleding en promotioneel textiel van Hakro

Hakro staat voor kwalitatieve hoogwaardige werkkleding en promotioneel textiel. Door het inkopen van de beste materialen en het toepassen van zelf ontworpen voeringen en type naden krijgt werkkleding een maximale levensduur. Daarnaast wordt onder kwaliteit ook continuïteit gezien. Classic modellen worden elk jaar verbeterd, waardoor collecties voor langere periodes binnen een bedrijf in te zetten zijn.

Voor elke collega een passende outfit

Niemand is hetzelfde en Hakro weet dit als geen ander. Het merk zorgt ervoor dat iedereen in elke branche een passende outfit kan vinden. Ze bieden 153 modellen, van klassieke poloshirts tot blouses, sweatshirts en fleece én hanteren de maten 2XS tot 6XL. Hierdoor valt er voor elke collega binnen jouw team een passende outfit te scoren. Er zijn 3 verschillende pasvormen:

  • Comfort fit: een losse pasvorm met extra bewegingsvrijheid.
  • Normale fit: de klassieke pasvorm met een licht geaccentueerd silhouet.
  • Body-fit: een slanke pasvorm met een body-contoured fit.

Hakro Activewear bedrukken of borduren

Hakro bedrijfskleding is te bestellen in verschillende kleuren. Wil je de kleding laten bedrukken of borduren door Outfit? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact
Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]