HAVEP werkkleding

HAVEP is al 150 jaar een betrouwbare Nederlandse fabrikant van technische werkkleding, zoals overalls en beschermende kleding. Comfort en veiligheid zijn daarbij belangrijke speerpunten. Mens & milieu staan centraal bij alles wat ze doen.

Work & protective wear van hoge kwaliteit

Op het gebied van kwaliteit, bescherming en veiligheid voldoen de producten van HAVEP aan de hoge eisen die gesteld worden aan werkkleding. De functionele kleding van het Nederlandse merk past in iedere huisstijl. HAVEP vindt het belangrijk dat jij je goed en veilig voelt in je werkkleding, zodat je met een goed gevoel de werkvloer opstapt.

Duurzame werkkleding van HAVEP

De werkkleding van HAVEP wordt gemaakt met respect voor mens en natuur. Ze verdelen duurzaamheid op in drie onderdelen: People, Planet en Progress. Het streven is goede arbeidsomstandigheden voor werknemers, volledige circulariteit en innovatie om de kledingketen om te buigen. HAVEP gelooft in een circulaire economie zonder verspilling van grondstoffen. Ze zijn volledig transparant in het productieproces. Oude werkkleding wordt opgehaald en geupcycled tot nieuwe, duurzame materialen. HAVEP is al jaren lid van de Fair Wear Foundation en in 2021 benoemd tot Fair Wear Leader.

HAVEP bedrijfskleding personaliseren en bedrukken

Alle kledingstukken uit de HAVEP collectie kun je laten personaliseren en bedrukken bij Outfit Company Wear. Kies je bijvoorbeeld voor een werkjas? Dan kun je deze laten bedrukken met jouw logo of tekst. Je kiest wat bij jouw huisstijl past! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of passend advies.

Contact opnemen
Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]