Helly Hansen Workwear

Helly Hansen kleding wordt al decennia gedragen en vertrouwd door skiprofessionals en zeilers van wereldklasse. Die ervaring heeft Helly Hansen gebruikt voor het ontwikkelen van hun Workwear collectie. Het is gemaakt voor professionals die werken in veeleisende omstandigheden. De schoenen van Helly Hansen combineren een heerlijk draagcomfort met eigentijdse ontwerpen en een perfecte pasvorm.

Perfecte werkkleding voor de zwaarste omstandigheden

Het Scandinavische merk is al meer dan 140 jaar pionier op het gebied van bedrijfskleding. Het begon allemaal bij kapitein Helly Juell Hansen die zijn zeilers beter wilde beschermen tegen de slechte weersomstandigheden. Hij creëerde daarmee de eerste waterdichte werkkleding en het werd direct een succes. Hij ontving er zelfs een prijs voor. Zo geschieden! Helly Hansen werkkleding biedt nog steeds uitstekende bescherming tegen de zwaarste omstandigheden.

3-layer system van Helly Hansen

Het materiaal van de kleding van Helly Hansen is superlicht, functioneel, duurzaam en van uitstekende kwaliteit. Helly Hansen heeft een grote passie voor het buitenleven en staat bekend om innovatie en kwaliteit. De werkkleding is comfortabel, stevig en zeer geschikt om jouw bedrijfs-identiteit te versterken. Daarnaast heeft het een drielagensysteem.

1. Droog

Het wordt ook wel de tweede huid genoemd. De basislagen zijn essentieel voor de regulering van de temperatuur en vochtbeheersing onder allerlei omstandigheden.

2. Warm 

Bij kou houden de thermale tussenlagen warme lucht vast op het lichaam. Hierdoor ben je goed geïsoleerd wanneer dit het hardst nodig is.

3. Veilig

De laatste component van de lagen is een buitenste, beschermende laag. Deze buiten laag is ademend, zodat je goed geventileerd wordt en dat vocht afgevoerd kan worden in de strijd tegen oververhitting. De buitenste laag beschermt ook tegen regen, wind of sneeuw.

Duurzame kleding die jarenlang meegaat

Helly Hansen streeft ernaar om producten te maken die jarenlang meegaan. Zelfs tot op de dag van vandaag zie je nog kleding uit de jaren ’70 op straat. Het merk streeft er voortdurend naar om materialen te gebruiken die de laagste milieu-impact hebben. Helly Hansen zet zich in voor de mens en voor de aarde. Zo is het lid van Ethical Trading Initiative Norway en is het DNA onlosmakelijk verboden met water.

Kleding van Helly Hansen bedrukken of borduren

Outfit Company Wear helpt je graag bij het bedrukken of borduren van kleding van Helly Hansen. Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen
Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]