JAKO is specialist in teamkleding

JAKO is producent van hoogwaardige teamsport kleding voor de grotere teamsporten zoals voetbal, handbal, tennis, volleybal en basketbal. Daarnaast heeft JAKO ook een running- en fitness kleding in het assortiment.

Wat is JAKO voor een merk?

Het merk JAKO is opgezet in 1989 in Duitsland door Rudi Sprügel. Het doel van hem is om verenigingen in de regio van goede sportkleding te voorzien. Tien jaar na de start van het bedrijf speelt voor het eerst een Bundesliga team in JAKO-kleding, SC Freiburg. Hierna werd het merk steeds groter en startten ze ook met het produceren van kleding van andere sporten. JAKO biedt trainingspakken, voetbalkleding, ballen, tassen, underwear en trainingsmaterialen.

Voordelen van sport bedrijfskleding

Met kenmerken als no-nonsense, functioneel en betaalbaar is JAKO dé specialist op het gebied van sport bedrijfskleding. JAKO biedt een groot assortiment sportkleding voor bedrijven. De kleding is voorzien van de hoogste kwaliteit, heeft een modern design en is te personaliseren. Medewerkers kunnen deze kleding zowel tijdens werk als in hun vrije tijd dragen door de comfortabele fit. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar:

  • Zwart
  • Wit
  • Blauw
  • Grijs
  • Groen
  • Rood
  • Geel

Sportkleding van JAKO personaliseren

Heb je de juiste sportkleding gevonden voor je bedrijf? Bestel deze dan bij Outfit Company Wear. We kunnen de kleding ook bedrukken of borduren met jouw naam of logo. Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Contact opnemen
Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]