Santino’s perfect passende bedrijfskleding

Santino heeft een uitgebreid assortiment werkkleding met bovenkleding als specialisme. De basiskleuren zijn in principe “never out of stock” en verkrijgbaar in een brede maatrange.

De collectie van Santino

Santino maakt kleding voor échte mensen die hard werken in kleding die ze met trots dragen. Het merk heeft een breed assortiment met verschillende werkkleding. Zo hebben ze items die heel stijlvol zijn en items die juist een stoere uitstraling hebben. Voor elke situatie is een juist product met specifieke kenmerken te vinden. De collectie van Santino bestaat uit polosweaters, T-shirts, sweaters en jassen. De kleding moet lekker zitten, goed passen en comfortabel voelen.

Een rijke geschiedenis

Ruim 25 jaar geleden is Santino gestart als een familiebedrijf. Inmiddels is het uitgebreid tot een organisatie met een internationaal netwerk. Santino zegt waar het op staat en doet wat het belooft. Ze maken zich sterk voor hun product en de keten die daar achter zit. Duurzaamheid zit niet alleen in het productieproces, maar ook in de relatie met klanten en de omgang met hun product.

Werkkleding van Santino bedrukken of borduren

De kleding van Santino is uiterst geschikt om te bedrukken of borduren met een logo. Voor meer informatie over de bedrijfskleding van Santino kun je contact met ons opnemen. Outfit Company Wear staat voor je klaar!

Contact opnemen
Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]