Snickers Workwear biedt werkkleding voor vakmensen

Snickers Workwear innoveert, ontwikkelt en verduurzaamt werkkleding. Ideaal voor de vakman en vakvrouw die hoge eisen stellen aan werkkleding! Snickers Workwear is expert op het gebied van veiligheid en functionaliteit. Het merk stimuleert al meer dan 40 jaar de ontwikkeling van geavanceerde werkkleding op behoeften van de werkers die op hun outfit vertrouwen.

Een visitekaartje voor jouw bedrijf

Als bedrijf wil je graag professionaliteit en eenheid uitstralen én daarbij is het belangrijkste dat de kleding werkbaar is voor je medewerkers. Met de juiste kleding geef je een goed visitekaartje af. Snickers werkkleding zit comfortabel en is hierdoor geliefd bij veel vakmensen.

Duurzame bedrijfskleding van Snickers Workwear

Robuuste, lang meegaande producten vormen de hoeksteen van de duurzaamheidsinspanningen van Snickers Workwear. Het merk investeert fors in innoveren, ontwikkelen en testen. Hierdoor hoeven ze nooit concessies te doen op het gebied van kwaliteit of duurzaamheid. Kies je voor bedrijfskleding van Snickers? Dan weet je dat jouw werkkleding op een zo duurzaam mogelijke manier is geproduceerd.

Bedrukken en borduren door Outfit

De collectie van Snickers bestaat uit werkbroeken, poloshirts, T-shirt, jassen, bodywarmers en nog veel meer. De werkkleding heeft een strakke uitstraling, maar is ook rekbaar op de juiste plekken. Hierdoor beweeg je makkelijk. Maak jouw outfit eigen en laat de werkkleding bedrukken met het logo van jouw bedrijf bij Outfit.nl.

Meer informatie over werkkleding van Snickers Workwear

Wil je graag werkkleding van Snickers bestellen of wil je meer informatie over het bedrukken van de werkkleding? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie ontvangen
Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]