Beekse Bergen

Beekse Bergen,  Stijlvolle relaxte kleding in Afrikaanse Prints.

Over Safaripark Beekse Bergen

Het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen is open. Het vakantiedorp is gebouwd op 42 hectare van het park. Verspreid langs savannes en bosgebieden met bijzondere dieren staan 239 luxe lodges, safaritenten en boomhutten.

Wat is de vraag?

Bij een nieuw safaripark en een nieuwe huisstijl hoort uiteraard ook nieuwe kleding. Outfit Company Wear kreeg de opdracht voor een nieuwe kledinglijn.

Hoe heeft Outfit dit ingevuld?

Identiteit
Als je als organisatie zo dicht bij de natuur bent dan speelt duurzaamheid een grote rol. Daar waar het technisch haalbaar is en economisch realistisch is hebben we de kleding uitgevoerd in duurzame stoffen. Meerdere items zijn uitgevoerd in Bamboe en de fleece jacks zijn gemaakt van plastic (afval)-flessen. Voor de uitstraling van de kleding zijn we ontwerpen gaan maken die mooi aansluiten bij de nieuwe huisstijl en de inrichting van de gebouwen. Stijlvolle relaxte kleding uitgevoerd in Afrikaanse Prints.

Team
De medewerkers van Safari park Beekse Bergen bestaat uit diverse teams. Er is nieuwe bedrijfskleding ontwikkeld voor de medewerkers van gasten-service en de horeca. Ook Housekeeping, de Life guards en alle Rangers werden in het nieuw gestoken.

Toepassing
De werkzaamheden en de omstandigheden van de diverse teams zijn heel verschillend. Gastenservice bijvoorbeeld werkt altijd binnen en de Rangers werken bijna altijd buiten. Niet alleen de werkomstandigheden zijn verschillend maar ook de werkzaamheden. Het is onze uitdaging om dat goed bij elkaar te brengen.

Full-Service
Voor Beekse Bergen verzorgt Outfit het complete kledingtraject van ontwerp tot productie. Ook de fulfilment is bij ons in goede handen. Het vermaken van kleding en het aanbrengen van extra bewerkingen kunnen in ons eigen atelier snel en vakkundig worden gerealiseerd.

Foto’s

Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 08:30 – 17:00
Vrijdag: 08:30 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]