Damen, leisure wear met een nautische knipoog.

Over Damen

‘At Damen it’s all about ships. It’s what we do, it’s who we are.’ Damen is een internationale scheepswerf groep, maar in het hart nog steeds een familiebedrijf van Nederlandse oorsprong. De visie van Damen is om verwachtingen van klanten te overtreffen als het gaat om kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid.

Wat is de vraag?

De opdracht voor Outfit is om een Damen-kledinglijn te ontwerpen, te produceren en up to date te houden. Kleding in een echte herkenbare en unieke Damen-look die aansluit bij de visie van Damen. Dat betekent dat de kleding vooral moet kunnen worden ingezet voor het bouwen aan relaties met klanten, partners en medewerkers. Belangrijk is dat de kleding graag en met trots gedragen wordt door een brede doelgroep. De sleutelwoorden kwaliteit, innovatief en betrouwbaar zijn ook altijd van toepassing op de Damen-kleding.

Hoe heeft Outfit dit ingevuld?

Identiteit
Outfit heeft voor Damen een kledinglijn gemaakt met een nautische knipoog. De lijn bestaat uit T-shirts, polo’s, truien, jacks, overhemden, tassen en accessoires. In het ontwerp van de kleding is er rekening mee gehouden dat een kledingstuk nog verder gecustomized kan worden in het eigen atelier van Outfit.

Toepassing
Voor specifieke relaties, projecten en evenementen kan de Damen-kleding voorzien worden van een borduring of bedrukking met bijvoorbeeld logo’s van klanten, evenementen of silhouetten van opgeleverde schepen.

Team
De medewerkers van Damen worden inmiddels over de gehele wereld herkend door de kleding. Het zorgt voor een gevoel van verbondenheid en trots.

Full-Service
Op basis van de behoefte van Damen en het actuele modebeeld wordt continu gekeken of items tot de ‘never out of stock’ collectie blijven behoren of vervangen moeten worden. Via de Damen webshop kunnen vestigingen, afdelingen en individuele medewerkers de kleding bestellen. Outfit verzorgt het voorraadbeheer van alle kleding die in de webshop verkrijgbaar is.

Foto’s

Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 08:30 – 17:00
Vrijdag: 08:30 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]