Op zoek naar Hakro Activewear? Zoek niet verder want bij Outfit Company Wear bent u op de juiste plek! Wij beschikken over een ruim assortiment aan kleding van het merk Hakro. De kleding van Hakro staat bekend om de diversiteit in kleuren in combinatie met een perfecte pasvorm en kwaliteit. Wij raden u, als u op zoek bent naar promotionele en/of bovenkleding, dit merk zeker aan.

Mocht u vragen/opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact met onze medewerkers opnemen.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Hakro activewear | Outfit Company Wear is uw partner!

Bij Outfit Company Wear beschikken we over het mooie kwalitatieve merk Hakro. De kleding van Hakro Activewear kan helemaal naar de identiteit van uw bedrijf worden gemaakt. Zo kunnen wij in ons atelier uw bedrijfslogo of een bepaalde tekst op de kleding laten bedrukken of borduren. Wij hebben specialisten in dienst die ervoor zorgen dat er een geweldig product wordt afgeleverd. Met al 25 jaar ervaring op het gebied van duurzame bedrijfskleding & accessoires, maken wij bedrijfskleding die écht past.

Over Outfit Company Wear

Outfit Company Wear gaat tot het uiterste om haar klanten tevreden te stellen. Dit doen we door een zo breed mogelijke service te bieden. Wij ontzorgen u van A tot Z, zo kunt u niet alleen terecht voor de bedrijfskleding, maar zorgen we ook voor het ontwerp, de uitvoering en het logistieke gedeelte erna. Zijn er aanpassingen nodig? Geen probleem! Dit doen wij gewoon zelf in ons atelier.

Neem contact op!

Heeft u vragen over de kleding van het merk Hakro Activewear? Onze medewerkers helpen u graag! U kunt langskomen om de kleding te bekijken of voor overige vragen contact opnemen. Ons bedrijfspand inclusief magazijn en atelier bevinden zich in Gorinchem, centraal gelegen in het midden van het land. Interesse om eens bij ons te komen kijken? Neem contact op met info@outfit.nl of bel 0183-634377.

Volgt u ons al op Facebook? Blijf op de hoogte!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Circulaire bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken