Helly Hansen werkkleding

Helly Hansen werkkleding2021-12-06T13:48:58+01:00

Bent u op zoek naar Helly Hansen werkkleding voor uw bedrijf? Bekijk dan eens het assortiment dat Outfit Company Wear aanbied. Wij bieden verschillende merken aan die duurzame bedrijfskleren produceren. Deze bedrijfskleding, kunt u bij ons laten bedrukken of borduren met een logo van uw bedrijf erop. Al 25 jaar zijn wij dé specialist van duurzame bedrijfskleding. Samen bekijken we de beste mogelijkheden voor uw bedrijf!

Als u ons gehele assortiment aan duurzame merken wilt bekijken, dan kunt u dat hier doen.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Mascot werkkleding

Helly Hansen werkkleding |Outfit Company Wear

Outfit Company Wear kan u met verschillende diensten helpen. Zo kunnen wij u helpen met het ontwerpen van een logo en deze op uw werkkleding laten bedrukken of borduren. Maar kunnen wij u ook voorzien van centraal wassen. Mocht u hiervan gebruik willen maken dan zorgen wij ervoor dat alle werkkleding wordt opgehaald en gewassen. Vervolgens wordt alles netjes retour gebracht. Mocht u inspiratie willen opdoen en bekijken wat de mogelijkheden zijn, dan kunt u bladeren door onze catalogi. Als u er vervolgens nog steeds niet uitkomt, dan kunt u altijd een afspraak met ons inplannen. Met onze Full Service optie, bekijken we de mogelijkheden die we aan u kunnen aanbieden.

Duurzaam recyclen

Met Circuwear by Outfit wordt uw oude afgedragen bedrijfskleding, verwerkt tot grondstoffen voor nieuwe bedrijfskleding. Als de stof van uw oude bedrijfskleding nog in goede staat is, dan is het zelfs mogelijk om te recyclen tot nieuwe stoffen. Laat uw bedrijf stappen zetten in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en kies voor circulaire bedrijfskleding! Met deze optie zorgt u ook voor een goede indruk bij uw medewerkers en relaties. Doordat er een Circuwear logo op de bedrijfskleding zal komen, kan iedereen zien hoe duurzaam u bezig bent en hoe serieus u het neemt.

Neem contact op

Mochten er nog vragen zijn over de Helly Hansen werkkleding, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en denken met u mee in mogelijkheden. Tot snel bij Outffit Company Wear!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Mascot werkkleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Go to Top