Duurzame bedrijfskleding

Van versleten kleding…

Op zoek naar een partner voor duurzame bedrijfskleding op maat? Dan ben je bij Outfit company wear aan het juiste adres! Wij zijn namelijk al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in duurzame bedrijfskleding. Of het nu gaat om werkkleding, sportkleding of promotiekleding… Wij maken kleding die duurzaam is én lekker zit! Naast het realiseren van duurzame bedrijfskleding, bieden wij ook ondersteuning bij alle randzaken. Dit doen we aan de hand van ons full-service concept.

…tot gloednieuw eindproduct?

Als je bij Outfit company wear kiest voor het recyclen van bedrijfskleding, noemen we dit Circuwear. Wanneer jouw personeel al werkkleding draagt, kunnen we die innemen en afhankelijk van de huidige staat, volledig recyclen tot nieuwe duurzame bedrijfskleding of andere producten. Denk aan tassen, zitzakken, 100% circulaire werksokken. Op deze manier kunnen we de bedrijfskleding verduurzamen voor bedrijven die circulair willen ondernemen.

Onze duurzaamheidsbelofte

We maken bedrijfskleding van de hoogste kwaliteit en zoveel mogelijk duurzaam. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus, en voeren continu verbeteringen door om een positieve impact te hebben op het milieu en de samenleving.

Onze duurzame merken

De meeste van onze merken hebben ook een duurzame kledinglijn. We gaan graag samen met je op zoek naar de best passende optie.

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Circuwear = Circulair

We nemen je afgedragen bedrijfskleding retour en zorgen ervoor dat de kleding wordt gerecycled en verwerkt tot grondstoffen voor andere producten. Afhankelijk van de stofkwaliteit is het zelfs mogelijk om kleding te recyclen tot nieuwe stoffen, waar vervolgens opnieuw kleding of andere producten van worden gemaakt. Tassen, werksokken, zitzakken en meer, voorzien met je eigen logo, behoren tot de mogelijkheden. Op die manier maken we bedrijfskleding duurzaam voor alle bedrijven en organisaties die circulair willen ondernemen.

Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 08:30 – 17:00
Vrijdag: 08:30 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]