Outfit Company Wear is specialist op het gebied van recyclebare bedrijfskleding. Onder het label Circuwear by Outfit recyclen wij bedrijfskleding. Dit houdt in dat wij uw oude bedrijfskleding innemen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze wordt hergebruikt voor andere producten, of zelfs nieuwe kleding. Het doel van Circuwear by Outfit is het duurzaam (her)gebruiken van bedrijfskleding, en ondernemingen bewust maken van de mogelijkheden op dit gebied.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Recyclebare bedrijfskleding en circulair ondernemen

Circulair ondernemen, ofwel duurzaam ondernemen, houdt in dat u als bedrijf nadenkt over de duurzaamheid van de producten die u gebruikt, waaronder bedrijfskleding. Om het circulair ondernemen tot een succes te brengen, moeten bedrijven in een keten samenwerken, en afspraken maken. Door zoveel mogelijk bedrijven onder deze keten te hebben, kunnen we zo veel mogelijk materialen hergebruiken. Als u recyclebare bedrijfskleding draagt, is dit niet alleen duurzaam geproduceerd, maar zorgen wij er ook voor dat dit na gebruik wordt gerecycled en op verschillende manieren wordt hergebruikt.

Recyclebare bedrijfskleding van Circuwear

Maakt u gebruik van Circuwear by Outfit, dan neemt u met uw onderneming een nieuwe stap. Dit draagt namelijk bij aan de uitstraling van het bedrijf. Wij plaatsen de kledingcontainer op een strategisch punt, waar na wij die periodiek ophalen en legen. Ook kunt u bij ons nieuwe duurzame kleding voor uw bedrijf aanschaffen.

Bedrijfskleding
Pand Outfit Company Wear
Duurzame bedrijfskleding

Contact over recyclebare bedrijfskleding

Wil je meer informatie over recyclebare bedrijfskleding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak in onze showroom. Hier kunnen wij passend en persoonlijk advies geven. Tevens kun je gelijk de kwaliteit van onze collecties ervaren. Vul onderstaand contactformulier in of bel ons direct via 0183 – 634 377.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.