Amac, herkenbaarheid en professionaliteit in de winkel.

Over Amac

Amac is de Apple specialist in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. De missie van Amac is om haar klanten te helpen bij het aankoopproces van mooie Apple producten. Met 49 winkels verspreid door Nederland is er altijd een Apple winkel in de buurt.

Als Apple Premium Reseller en Apple Authorised Service Provider bieden zij naast een zeer uitgebreid assortiment ook service, ondersteuning en reparaties aan.

Wat is de vraag?

De opdracht voor Outfit is het te ontwerpen en produceren van een kledinglijn voor de medewerkers in de Amac winkels. Deze kledinglijn dient de corporate identity van Amac zo goed mogelijk uit te stralen naar de klanten.

Hoe heeft Outfit dit ingevuld?

Identiteit
Outfit heeft voor Amac een kledinglijn ontwikkeld die dezelfde kwaliteitsuitstraling heeft als de producten in de winkel. Daarnaast moet de kleding jong en hip zijn en passen bij de doelgroep.

Toepassing
De kleding moet comfortabel zitten zodat de medewerkers zich er prettig in kunnen bewegen.

Team
De winkelmedewerkers van Amac worden door klanten in de winkel snel herkend zodat klanten niet hoeven te zoeken in de winkel. Dit draagt bij aan de missie van Amac om klanten een optimale service en begeleiding te bieden bij de aankoop van hun Apple product.

Full-Service
Voor Amac verzorgt Outfit het complete kledingtraject van ontwerp en productie tot aan fulfilment. De kleding wordt door de stylistes van Outfit ontworpen waarbij zij tevens de productie bij onze fabrieken begeleiden. De levering naar de verschillende Amac winkels wordt gedaan vanuit ons centrale magazijn in Gorinchem. Eventuele aanpassingen of promotionele toevoegingen kunnen in ons eigen atelier snel en vakkundig worden gerealiseerd.

Foto’s

Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 08:30 – 17:00
Vrijdag: 08:30 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]