Bouwcenter

Bouwcenter, functionaliteit & identiteit in de bouw.

Over Bouwcenter

Bij Bouwcenter zijn alle bouw- en afbouwmaterialen te vinden onder één dak. Alles om snel en vakkundig te kunnen bouwen. De Bouwcenter-vestigingen, die je in het hele land vindt, opereren als zelfstandige bedrijven. Een aantal zaken regelen ze gezamenlijk, waaronder bedrijfskleding.

Wat is de vraag?

De opdracht voor Outfit was om een Bouwcenter-kledinglijn te ontwerpen, produceren en vanuit voorraad te beheren. De kleding wordt gebruikt als werkkleding door de eigen medewerkers en moet herkenbaar, sterk en comfortabel zijn.

Hoe heeft Outfit dit ingevuld?

In samenwerking met een vertegenwoordiging van diverse Bouwcenter-vestigingen heeft Outfit een kledinglijn samengesteld, waarbij medewerkers een ruime keuze hebben tussen diverse items. Op basis van persoonlijke voorkeur kunnen medewerkers kiezen uit T-shirt, polo, overhemd, sweater, fleece, bodywarmer, jas, jeans,  worker, cap en muts. Alle kleding ligt bij Outfit op voorraad. Via de Bouwcenter webshop kunnen vestigingen de kleding bestellen. De bestellingen worden binnen 24 uur verwerkt en direct naar de vestigingen verzonden. Outfit verzorgt het voorraadbeheer en alle rapportages voor het hoofdkantoor. Naast werkkleding verzorgt Outfit ook kleding die actiematig ingezet kan worden voor promotionele doeleinden.

Over Outfit

Outfit company wear is al meer dan 25 jaar producent en leverancier van kleding voor bedrijven.
De toepassing van bedrijfskleding kan steeds anders zijn: werk, representatie, vrije tijd, promotie of sport. In alle gevallen gaat het er om dat de kleding wordt afgestemd op de specifieke kwaliteitseisen van de toepassing en past bij de identiteit van het bedrijf.   Voor meer informatie neem contact op met info@outfit.nl of bel 0183-634377.

Foto’s

Contact met Outfit

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183 – 634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 08:30 – 17:00
Vrijdag: 08:30 – 15:00

Accreditaties

Fashion Award
Outfit company wear is finalist van de Corporate Fashion Award 2018.
Lees hier meer […]

Onderneming van het jaar
Outfit is winnaar geworden van de “Onderneming van het jaar 2017” in de categorie duurzaamheid. Lees hier meer […]