Op zoek naar passende beroepskleding voor uw bedrijf? De juiste kleding geeft een bedrijf een herkenbare en een professionele uitstraling. Wij ontwikkelen samen met u een bedrijfskledinglijn, die aansluit bij de identiteit van uw bedrijf, de medewerkers en de werkomstandigheden waar de beroepskleding voor wordt gebruikt. Outfit company wear biedt volledige service gedurende het gehele proces, van ontwerp tot de uiteindelijk beroepskledinglijn. Outfit biedt de mogelijkheid om uw bedrijfskleding op voorraad te houden en de logistieke afhandeling op zich te nemen. Daarnaast monitoren wij de voorraad, geven besteladvies en verzorgen wij periodiek financiële rapportages zodat u niet voor verassingen komt te staan. Op onze website ziet u meest actuele cases van beroepskleding.

Beroepskleding van Outfit Company Wear

Wij bieden de klanten de volgende soorten kleding aan: beroepskleding, representatiekleding, sportkleding, promotiekleding of accessoires. Outfit Company Wear heeft al met diverse bedrijven samengewerkt waaronder Amac, Damen en Bouwcenter. Wij regelen dat de bedrijfskleding zonder stress en zorgen gemaakt wordt. Wij hebben in ons atelier een heel team klaarstaan om al uw wensen te verwerken. Het team dat in ons atelier werkt, zorgt ervoor dat uw kleding tot in de puntjes wordt ontwikkeld. De bedrijfskleding moet over de beste kwaliteit beschikken. Hierdoor heeft u er langer plezier van.

Beroepskleding voor elke type werk

U kunt de kwaliteit van de kleding zelf ervaren in onze showroom, daar is een groot deel van onze collectie uitgestald. Bij ons is het van groot belang dat de kleding niet alleen een uniek design heeft, maar ook comfortabel zit. De werkzaamheden zullen hierdoor een stuk plezieriger en efficiënter verlopen. De missie die wij hebben vastgesteld is: Bedrijfskleding maken die écht past! Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn en bespreken daarom graag vooraf al uw wensen en behoeften. Wilt u meer weten over het assortiment van Outfit Company Wear? Wij beantwoorden graag al uw vragen rondom beroepskleding.

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken