Betaalbare duurzame bedrijfskleding

Betaalbare duurzame bedrijfskleding2022-06-08T13:16:58+02:00

Betaalbare duurzame bedrijfskleding bestellen? Duurzame kleding klinkt erg duur, maar Outfit Company Wear laat zien dat duurzame bedrijfskleding niet de hoofdprijs hoeft te kosten! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden. Van polo’s tot werkschoenen; voor de aanschaf van duurzame bedrijfskleding is Outfit Company Wear uw partner bij uitstek. Kom eens bij ons langs of neem direct contact op.

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Betaalbare duurzame bedrijfskleding

Betaalbare duurzame bedrijfskleding

Duurzame bedrijfskleding is toch ontzettend duur? Outfit Company Wear krijgt deze vraag vaak. Onze organisatie maakt zich hard voor comfortabele werkkleding die geproduceerd is op een eerlijke manier. Ook wel: niet schadelijk voor mens, milieu en dier. U betaalt hierbij de eerlijke prijs. Zogenoemde ‘Fast Fashion’ bezit vaak niet de kwaliteit waar Outfit voor wil staan. Deze kledingstukken zijn sneller geproduceerd, zijn vaak van matige kwaliteit en houden geen rekening met bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden en milieu. Wij willen u graag meer vertellen over onze keuze! Neem contact met ons op.

Custom made kleding voor een eerlijke prijs

Werkkleding, sportkleding en promotiemateriaal. Geheel in de huisstijl die u wenst. In ons atelier in Gorinchem gaan onze specialisten aan de slag om voor u een prachtig ontwerp te bewerkstelligen. Hierbij houden we vanzelfsprekend rekening met uw wensen en budget. Stijlvolle werkkleding die de visie van uw organisatie uitstraalt; dat is ons doel. Outfit werkt alleen met de beste merken die duurzame kleding van hoge kwaliteit produceren. Ook kijken we naar de werkintensiteit. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat de kleding voor iedere functie passend kan worden gemaakt.

Informatie aanvragen

Direct betaalbare duurzame kleding nodig voor uw medewerkers? Onze collega’s zorgen voor een nieuwe garderobe geheel in uw huisstijl. Vanzelfsprekend zijn wij ook de geschikte partij voor promotiekleding, accessoires en meer. Vraag er naar via het onderstaande formulier!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Betaalbare duurzame bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant