Betaalbare duurzame bedrijfskleding2022-05-19T09:29:01+02:00

Betaalbare duurzame bedrijfskleding bestellen? Duurzame kleding klinkt erg duur, maar Outfit Company Wear laat zien dat duurzame bedrijfskleding niet de hoofdprijs hoeft te kosten! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden. Van polo’s tot werkschoenen, en ook koksbuizen. Voor de aanschaf van duurzame bedrijfskleding is Outfit uw partner bij uitstek. Kom eens bij ons langs of neem direct contact op. Vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact op!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Meer informatie ontvangen

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-03-07T16:57:28+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist u bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maakt u als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2021-05-03T16:44:40+02:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kunt u bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2021-05-03T16:44:17+02:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat uw medewerkers en partners zien dat u bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe uw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2021-05-03T16:43:04+02:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist u dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Betaalbare duurzame bedrijfskleding

Custom made kleding

Werkkleding, sportkleding en promotiemateriaal. Geheel in de huisstijl die u wenst. In ons atelier in Gorinchem gaan onze specialisten aan de slag om voor u een prachtig ontwerp te bewerkstelligen. Hierbij houden we vanzelfsprekend rekening met uw wensen en budget. Stijlvolle werkkleding die de visie van uw organisatie uitstraalt; dat is ons doel. Outfit werkt alleen met de beste merken die duurzame kleding van hoge kwaliteit produceren. Ook kijken we naar de werkintensiteit. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat de kleding voor iedere functie passend kan worden gemaakt.

Betaalbare duurzame bedrijfskleding

Duurzame bedrijfskleding is toch ontzettend duur? Outfit Company Wear krijgt deze vraag vaak. Onze organisatie maakt zich hard voor comfortabele werkkleding die geproduceerd is op een eerlijke manier. Ook wel: niet schadelijk voor mens, milieu en dier. U betaalt hierbij de eerlijke prijs. Zogenoemde ‘Fast Fashion’ bezit vaak niet de kwaliteit waar Outfit voor wil staan. Deze kledingstukken zijn sneller geproduceerd, zijn vaak van matige kwaliteit en houden geen rekening met bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden en milieu. Wij willen u graag meer vertellen over onze keuze! Neem contact met ons op.

Bekijk de collectie

Informatie aanvragen

Direct betaalbare duurzame kleding nodig voor uw medewerkers? Onze collega’s zorgen voor een nieuwe garderobe geheel in uw huisstijl. Vanzelfsprekend zijn wij ook de geschikte partij voor promotiekleding, accessores en meer. Vraag er naar via het onderstaande formulier! De nieuwste cases vindt u terug via LinkedIn. Volgt u ons al?

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Kleding met ingebouwde “airco”!

Stoffen die voor sportkleding worden toegepast hebben zich het laatste decennium enorm ontwikkeld. Comfortabeler en ook functioneler. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de cool-dry technologie, die ervoor zorgt dat transpiratievocht wordt afgevoerd terwijl je [...]

Wij zoeken een Magazijn MEESTER!

Wij zoeken een Magazijn MEESTER! Als magazijnmeester bij Outfit company wear is geen dag hetzelfde. Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande bestellingen. Je richt het magazijn in voor onze [...]

Betaalbare duurzame bedrijfskleding

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Collectie
Circuwear
Bel ons direct
Go to Top