Custom sportswear

Custom sportswear2021-09-08T16:53:45+02:00

Custom sportwear geheel naar uw wens samengesteld? Gemakkelijk te bestellen via Outfit Company Wear. Kies voor merken als Craft, Jako en Cutter & Buck. Onze medewerkers staan u graag te woord om u te helpen kiezen uit de verschillende collecties. De kracht van Outfit ligt bij het verwezenlijken van custom duurzame sport- en werkkleding. Vraag gratis meer informatie aan!

Contactgegevens

Outfit company wear
Weide 28, 4206 CJ  Gorinchem
T: 0183-634 377
E: info@outfit.nl
Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00

Outfit Company Wear

Duurzame bedrijfskleding maken die écht past. Dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk. Bedrijfskleding moet passen bij de identiteit van het bedrijf, geschikt zijn voor de toepassing en bedrijfskleding moet natuurlijk vooral lekker zitten. Centraal daarin staat ons full-service concept, oftewel ontzorging op maat.

Veel gestelde vragen over duurzame bedrijfskleding

Is duurzame bedrijfskleding beter voor mens en milieu?2022-11-22T13:57:42+01:00

Het inzetten van duurzame bedrijfskleding is beter voor mens en milieu! Wist je bijvoorbeeld dat het maken van een nieuwe spijkerbroek zo’n 8.000 liter water kost? Met duurzame bedrijfskleding maak je als bedrijf een groot verschil!

Wat betekent duurzame bedrijfskleding voor de kwaliteit van de kleding? 2022-11-22T13:56:59+01:00

Er worden geen concessies gedaan met betrekking tot de kwaliteit. Daar kun je bij Outfit Company Wear op vertrouwen!

Draagt duurzame bedrijfskleding bij aan MVO?2022-11-22T13:56:13+01:00

Duurzame bedrijfskleding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand samen. Laat je medewerkers en partners zien dat je bijdraagt aan duurzaam ondernemen!

Wij geven graag meer informatie over duurzame bedrijfskleding en hoe jouw bedrijf een nieuwe stap kan zetten met MVO ondernemen. En waarom ook niet? Elke kilo telt en de extra kosten zijn minimaal.

Wat is duurzame bedrijfskleding?2022-11-22T13:55:26+01:00

Duurzame bedrijfskleding is kleding die ‘gemaakt’ is zonder dat mens en milieu hier schade aan ondervindt. Wist je dat het maken van kleding een ontzettend vervuilende industrie is? Door duurzame bedrijfskleding in te zetten beperken we de schade aan mens en milieu!

Custom sportswear

Custom sportswear en workwear

Niet alleen zijn wij uw partner bij uitstek als het gaat om passende sportkleding op maat. Outfit Company maakt duurzame bedrijfskleding die echt past! Als bedrijf zijnde wilt u natuurlijk dat medewerkers de identiteit van uw organisatie uitstralen. Onze experts nemen u graag mee in de mogelijkheden. Van polo’s tot broeken en werkschoenen. Voor veel verschillende branches bieden wij de uitkomst. Niet alleen B2B, maar ook bijvoorbeeld horeca. Bekijk direct onze huidige collecties op de website.

Eerlijk en duurzaam

De keuze voor duurzame bedrijfskleding en sportkleding is voor ons erg gemakkelijk. Waarom? Duurzame werkkleding wordt zo geproduceerd dat het aandacht heeft voor mens, milieu en dier. Outfit Company Wear kan deze manier van kledingproductie alleen maar toejuichen. Graag vertellen we hier u meer over tijdens een kennismakingsgesprek. We nodigen u graag uit bij ons in Gorinchem!

Bekijk ook eens de cases op onze website. Hier ontdekt u dat we al aan veel verschillende bedrijven in Nederland onze custom kleding hebben mogen leveren.

Kom eens bij ons langs!

Zoals hierboven benoemd is ons pand gevestigd in Gorinchem. Een centrale locatie in Nederland. In ons pand vindt u naast ons magazijn ook direct de showroom. Op deze manier kunt u direct de sport of werkkleding voelen en bekijken. Maak een afspraak of neem contact met ons op via het onderstaande formulier. Onze collega’s staan klaar om uw vragen te beantwoorden! Volg ons ook via LinkedIn om op de hoogte te blijven van al het nieuws.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outfit nieuws

Bescherm jezelf tegen de zon!

Wist je dat buitenwerkers per jaar blootgesteld worden aan een ongeveer drie keer hogere UV-straling dan mensen die binnen werken? Deze onzichtbare straling van de zon leidt niet alleen tot verbranding en huidveroudering, maar [...]

Custom sportswear

‘Circuwear by Outfit’ staat voor het recyclen van bedrijfskleding en het inzetten van duurzame stoffen. Outfit Company Wear neemt uw afgedragen bedrijfskleding retour en zorgt ervoor dat de kleding wordt gerecycled. […]

Oude kleding is nieuwe stof …tot nadenken

Ga naar de bovenkant